Franklin Graham: Svijet se mijenja, Isus dolazi!

Pastor Franklin Graham je za sve veće svjetske novine izjavio da se situacija u svijetu svakodnevno pogoršava, te savjetuje ljudima da počnu vjerovati u Isusa Krista, koji će jednog dana da “sve počistiti.”

“Dok su Sjedinjene Američke Države fokusirane na njihovu politiku, dolazi do raspleta situacije u svijetu. Signali za opasnost su svugdje. Odrubljivanja glava, silovanja, ubojstva, bombardiranja su svakodnevna pojava u Sjevernoj Africi, ali i na Bliskom Istoku, pa sve do granica s Indijom.”, napisao je Graham u četvrtak na njegovoj Facebook stranici.

“Američka vojska planira slanje borbenog aviona u Finsku kako bi neutralizirala ruske poteze u ovom području; Kina lansira rakete na vještačkom ostrvu koji su napravili na jugu Kineskog mora usprkos prigovorima međunarodnih zajednica; Sjeverna Koreja je provela uspješan test dalekometnih raketa koje imaju veliki potencijal da dođu čak i do SAD-a i to s nuklearnom bombom,” su samo neke od vijesti koje su se proširile svijetom u rekordno vrijeme, kako on kaže.

Sin poznatog evangelizatora Billy Grahama, koji je glavni u kršćanskoj organizaciji za pomoć „Samaritan’s Purse“, kaže da je jedino rješenje za nerješenu i nestabilnu situaciju, kako u političkom tako i u ekonomskom, smislu “Svemogući Bog.”

“Jednoga dana On će počistiti sve i napravit će novu Zemlju i novo nebo. Prijašnje se više neće spominjati niti će vam na um dolaziti.’ (Izaija 65,17). Za one koji su vjerovali u Njegovog Sina Isusa Krista svim srcem, postoji svjetla budućnost s Njim, kojoj se mogu radovati,” nastavio je.

Graham je pričao i o svjetskim problemima, kao što je sveopći progon kršćana na Bliskom Istoku iza kojih stoji Islamska Država, i pozvao je predsjednika Obamu da prepozna ozbiljnost ovoga problema.

“Masovna ubojstva, raspeća, odrubljivanja glava, robovanja, silovanja, uništavanje crkvi, krađa zemljišta i bogatstava, i prisilno obraćanje na Islam — sve su horori koje Kršćani proživljavaju na Bliskom Istoku,” Graham je rekao još u prosincu, inzistirajući da Obama službeno prepozna tretiranje kršćana kao genocid.

“ISIL ne želi miran suživot s kršćanima — želi da ih eliminira.”. dodaje. “Ovo je genocid protiv kršćanstva, a životi kršćana su vrijedni i bitni su!”

Graham je dosta pričao i o predsjedničkim izborima u Americi ove godine.

Iako Graham nije izabrao ni jednog kandidata, upozorava da kršćani vrlo lako mogu izgubiti i vlastitu državu „ako ne izađu i ne glasaju“.

“Americi se pokušava oduzeti njezino naslijeđe”, rekao je Graham dok je pričao u državnom domu u Kolumbiji, Južna Karolina, ohrabrujući vjernike da “glasaju za kandidata koji stoji iza biblijskih vjerovanja i biblijskih principa, te koji je spreman živjeti u skladu s njima.”

“Htio bih da što više kršćana izađe na predstojeće izbore i da glasaju”, dodaje na američkoj predizbornoj kampanji.

“Naša zemlja ide u pogrešnom smijeru. A ja mislim da su neki od političara koji upravljaju ovom zemljom, na sebe, navukli veliku mržnju. I želim da svi kršćani znaju da se njihov glas zaista računa. Izbacili smo Boga iz vlade, škola i svega ostaloga i krajnje je vrijeme da se Bog konačno u sve to vrati”, naglašava Graham, naravno misleći na značaj vjerovanja u svakodnevnom životu.

NAJNOVIJE!