Zatvorenik molio: pojavio se anđeo

Zanimljiv slučaj snage probuđenja zabilježen je u britanskom zatvoru. “Sada kada si kršćanin uistinu bi trebao prestati dilati drogu”, rekao je zatvorenik Graham drugom zatvoreniku. “Nema šanse! Kako ću onda doći do novca!” odgovorio mu je diler. Graham, član Jesus army službe, jedan je od mnogih zatvorenika koji odrađuje doživotnu kaznu zbog ubojstva, a koji je odnedavno pronašao vjeru u Isusa u britanskom zatvoru.

Kasnije toga dana, Graham se kratko pomolio za drugog zatvorenika. Ćelije su pred noć bile zaključane i bilo je relativno tiho 30 minuta prije nego što su zatvorski stražari bili gotovi s poslom. Budući da su im ćelije bile jedna pored druge, Graham je lupao po zidu ne bi li privukao pozornost drugog zatvorenika i rekao mu da se molio za njega.

Slijedećeg jutra Grahama su pozvali u zatvorski ured. Tamo je na stolu zatekao hrpu plastičnih paketa s „bijelim puderom”. „Ta droga nema veze sa mnom!” izjavio je.

„Ne, mi to znamo”, rekao je zatvorski službenik. „Zatvorenik iz ćelije do vas nas je pozvao. Rekao je da ste se molili za njega sinoć i da čitavu noć nije mogao spavati – rekao je da je vidio „bijelog duha”  kako mu čitavu noć stoji pred krevetom. Odmah ujutro nas je pozvao, predao ovu drogu i tražio da ide na odvikavanje od heroina. Mislili smo da bi vam bilo drago da znate.“

NAJNOVIJE!