Dok su po posljednji put ljubili svoju djevojčicu – Bog im je poslao čudo

Posljednji put su ljubili svoju djevojčicu za koju su mislili da će umrijeti, no Bog je poslao čudo kojemu obitelj sada svjedoči. Kako kaže poslovica, Bog rijetko urani, ali nikada ne kasni.

U gore prikazanoj slici, roditelji, Franceska i Lee, ljube svoju dragu djevojčicu, Bellu, za oproštaj. Trenutak kasnije, suze su potekle kako je djevojčica od 18 mjeseci isključena s aparata koji su je održavali na život.

Suze boli su se pretvorile u suze radosnice

Ali tada, cijela soba svjedočila je nevjerojatnom čudu, a te su se suze boli vrlo brzo pretvorile u suze radosnice!

Za Bellu nevolja je počela nekoliko mjeseci prije nego je ova slika uslikana – kada je njezina kosa počela ispadati u velikim pramenovima.

Tijekom nekoliko slijedećih mjeseci zdravlje joj se samo pogoršavalo, dok su doktori pokušavali pronaći sto je to točno pošlo po zlu. Nakon što je primljena na intenzivnu njegu, MRI je otkrio abnormalnosti preko cijele površine Bellina mozga, a jadna je djevojčica bila u vrlo kritičnom stanju.

posljednji-put-ljubili-svoju-djevojcicu-2
Foto: Facebook

Liječnici su priopćili Franceski i Leeu da se više ništa ne može učiniti za njihovu malenu djevojčicu.

VIDI OVO: Djevojčica je poslušala nagon od Boga i učinila nevjerojatnu stvar

U suzama su se posljednji put oprostili od djevojčice

Roditelji su, slomljenoga srca, uzeli otiske nogu i ruku svoje djevojčice za uspomenu, snimili su posljednju pravu obiteljsku sliku, potpisali dokument za ne-oživljavanje, te u suzama se posljednji put oprostili od svoje djevojčice.

Foto: SWNS
Foto: SWNS

Teških srca, obitelj je promatrala dok su doktori skidali Bellu s aparata za disanje. Njezina je majka rekla časopisu The Mirror:

„Samo sam nastavljala sjediti razmišljajući ‘zašto baš mi’. Bilo je nepodnošljivo. Baš nikada neću zaboraviti trenutak kada sam se morala oprostiti od svoje kćeri.“

Bog je poslao čudo

Ali, kako kaže poslovica, Bog rijetko urani, ali nikada ne kasni. Uvijek dolazi na vrijeme! Samo trenutke nakon što su respiratori ugašeni, dogodilo se nezamislivo.

Foto: SWNS
Foto: SWNS

„Držao sam joj ruku i bio svjestan da će ispustiti jedan mali posljednji dah“, njezin je otac rekao časopisu The Mirror. „Mogao sam osjetiti kako joj se ruka opušta, i krenula je padati, ali je tada počela stiskati moj prst. Počela se samostalno kretati, a i stroj se ponovno upalio.“

Od toga trenutka, sve je krenulo na bolje. Nedugo nakon toga, Bella se počela komešati i plakati. Doktori su priskočili u pomoć nastojeći ju spasiti svim silama i nakon 30 minuta, malena djevojčica, koja nije trebala biti živa, vratila se na potpuno normalne razine kisika.

Bella je u potpunosti začudila doktore svojim čudesnim ozdravljenjem. Liječnici su, nakon toga, zaključili da je Bella patila od vrlo rijetke genetske bolesti koja uzrokuje nemogućnost tijela da proizvode esencijalni vitamin, biotin.

VIDI OVO: Djevojčica (8) čudom spasila život bratu koji je imao tumor na mozgu

Ukoliko se ta bolest ne liječi, dovodi do smrti. Sada, kada je malena Bella pravilno dijagnosticirana, bolest se može uspješno držati pod kontrolom raznim dodatcima i suplementima.

Foto: SWNS
Foto: SWNS

Djevojčica je nadmašila sva očekivanja

Nakon što je nadmašila sva očekivanja, Bellino se stanje samo poboljšavalo naredna dva mjeseca. Ponovno joj je narasla kosa te je sada kod kuće sa svojom obitelji – hoda, priča i uživa u najobičnijim pothvatima djevojčice od skoro dvije godine.

Foto: SWNS
Foto: SWNS

Hvalite Boga za ovo neopisivo čudo. Očito ima poseban plan za ovu dragocjenu malenu djevojčicu.

Poslušajte Bellinu majku kako govori o čudu kojem su svjedočili:

NAJNOVIJE!