Muslimanka ustala iz mrtvih nakon 2 dana u mrtvačnici: Isus me vratio u život!

Muslimanka, proglašena mrtvom, ležala je u mrtvačnici u Moskvi, Rusija, dva cijela dana. Odjednom, vratila se u život i skinula sa sebe bolničku odjeću.

Prema njezinom svjedočanstvu, žena, imenom Sabina, kaže da je, dok je ležala u mrtvačnici okružena truplima, imala viziju drveta koje raste na vrhu bunara.

Iz stabla toga drveta, grana se pomaknula prema njoj. Grana se tada pretvorila u meso i Sabina je začula riječi: „Ako uhvatiš moju ruku, vratit ću te u život.“

Sabina je napravila kako joj je rečeno. Tada se probudila i začula glas doktora koji su tražili nestalo truplo – njezino truplo.

„Živa sam. Ne brinite.“, povikala je preplašenim doktorima.

Medicinsko joj je osoblje ponudilo vodu, odjeću i hranu, te su joj uredili prijevoz do bolnice za istraživanja u sklopu moskovskog sveučilišta, gdje je otputovala u središnju Aziju kako bi posjetila svog sina koji je bio u zatvoru.

Preneraženo bolničko osoblje nije moglo objasniti kako je Sabina oživjela nakon što je provela dva dana u komi, a nakon toga još dva dana u mrtvačnici.

Kada se vratila u svoj dom negdje u središnjoj Aziji, Sabina je imala još jedno veliko iznenađenje za svoju obitelj. „Moram još negdje poći.“ Rekla je svojim kćerima.

Krenula je u pentekostnu crkvu i spremno objavila svoju vjeru u Isusa Krista, tako napuštajući svoju dosadašnju muslimansku vjeru.

Ruka koja ju je podigla iz bolničke odore u mrtvačnici, te ju vratila u život, neporecivo pripada Isusu. Zato Ga je tako spremno prihvatila nakon što se vratila kući, kao zahvalnost za Njegovu spasonosnu milost.

Nakon što je rekla svojim šesterima kćerima i sinu kako se vratila u život, svi su se preobratili na kršćanstvo.

Prošle godine, Sabina, koja sada ima 63 godine, svjedočila je obraćenju vlastite 92-godišnje majke i nećaka na kršćanstvo.

Nedugo zatim, Sabinina se najstarija kćer, koja je i ovo ljeto bila vrlo skeptična prema kršćanstvu, okrenula Isusu.

NAJNOVIJE!