Odlučila je pogledati u oči svoje biološke majke koja ju je pokušala abortirati pa doživjela strašnu reakciju

Pogledala je u oči svoje biološke majke koja ju je pokušala abortirati, ali je preživjela. „Ti si sramota za mene.“ – rekla je njezina biološka majka.

Riječi “Dugo sam čekala ovaj trenutak” izgovorene od potpunog stranca pogodile su Giannu Jessen tako da ona nije trebala da se upozna sa ženom koja je stajala ispred nje.

„U trenutku kada je to rekla, ja sam znala tko je ona“ – rekla je Gianna. Kroz godine, razmišljala je hoće li se ikada dogoditi ovaj trenutak. I bez ikakvog upozorenja taj trenutak se dogodio.

Gianna je gledala u oči svoje biološke majke koja ju je pokušala abortirati, ali je Gianna preživjela. „Ti si sramota za mene.“ – rekla je njezina biološka majka. Boreći se sa suzama Gianna se pribrala i rekla joj je: “Ja ti opraštam.“

Njezina biološka majka je rekla kako ne želi da joj se oprosti i da ne želi razgovarati više s njom. Nakon toga razgovor je bio završen i Gianna nakon toga nije više vidjela svoju biološku majku.

Gianna je posvojena, a njezina biološka majka imala je 17 godina kao i Giannin biološki otac. Bila je trudna sedam i pol mjeseci kada je odlučila otići u kliniku Planned Parenthood, najvećeg pružatelja usluga abortusa na svijetu.

VIDI OVO: Može li Bog oprostiti pobačaj?

Oni su joj savjetovali abortus fiziološkom otopinom jer je bila u kasnijem stadiju trudnoće. Prilikom tog postupka fiziološka otopina se ubrizgava u majčinu utrobu. Dijete guta otopinu koja ga spaljuje iznutra i izvana i rađa se mrtvo unutar 24 sata. Ali, na veliko i šokantno iznenađenju svih, Gianna se rodila živa 6. travnja 1977. godine.

Tijekom postupka Gianna je kratkotrajno ostala bez kisika u mozgu i rođena je s cerebralnom paralizom. Uz uporno vježbanje danas hoda blago hramajući bez pomagala i proteza. Gianna se bori protiv abortusa, pisac je i glazbenica.

Upravo njezine pjesme i predavanja koja održava govore o Bogu, njezinom nebeskom Ocu koji se brine za nju i čija je milost upravo ono što ju održava. „Ali ja znam tko sam. Ja pripadam Kristu, ja sam njegova djevojka i ja sam princeza.“ – rekla je Gianna.

NAJNOVIJE!