Četiri sestre očekuju bebe u isto vrijeme: “Bog djeluje na misteriozne načine”

Dvije sestre, najstarija i najmlađa, također imaju isti termin poroda 1. listopada.

Četiri sestre – Jessica Hanna, Jordan Sutton, Jena Primsky i Jaden Lortz – iznenadile su se ove godine kada su saznale da sve četiri očekuju bebe u isto vrijeme!

Sestre, koje žive u tri različite države, izjavile su za emisiju Good Morning America da ih je saznanje o trudnoći sve četiri “potpuno šokiralo”.

“Znam da će toliko ljudi reći: ‘Svi ste vi ovo planirali’, ali s obzirom na to da nas dvoje imamo pomoć pri neplodnosti, to definitivno nije planirano. Samo, Bog djeluje na misteriozne načine”, rekla je Hanna za GMA.

Dvije sestre imaju isti termin poroda

U iznenađujućem spletu okolnosti, dvije od četiri sestre, najstarija sestra Primsky (33) koja živi u Coloradu i najmlađa sestra Lortz (25) koja živi u Teksasu, imaju isti termin poroda – 1. listopada.

Primsky i njezin suprug Mike će dobiti drugo dijete, dječaka, dok Lortz i njezin suprug Jake očekuju svoje prvo dijete, djevojčicu.

Sutton (27), koja živi u Nebraski, očekuje svoje dijete (i još uvijek čeka vijesti o spolu bebe) sa suprugom Dylanom u kolovozu, dok će Hanna i njezin suprug Nolan, također u Nebraski, biti posljednji par koji će dočekati svoju djevojčicu s terminom poroda 11. studenog.

Četiri trudne sestre
Foto: Wildfirephoto.co/People.com

Sutton je rekla za GMA kako je već neko vrijeme bila svjesna trudnoće svojih sestara, ali Hanna je otkrila da nije znala da su svi njezini braća i sestre trudni sve do uskršnjih praznika, kada je i sama objavila svoju trudnoću.

“Napravila sam male kolačiće na kojima je pisalo ‘Beba Hanna dolazi u studenom 2023.’ i dala ih Jeni i Jaden prije nego što smo večerali na Uskrs, i oboje su bili u potpunom šoku”, zabilježeno je Hanna, koja je saznala da je trudna u ožujku.

Sestre međusobno dijele informacija o svojim trudnoćama

Četiri sestre koje potječu iz Dallasa sada imaju grupni chat pod nazivom “Bumpin” kako bi međusobno dijelile informacije o svojim trudnoćama. Mlađa sestra Lortz ističe kako su trudnoće ojačale njihovu vezu kao sestre, rekavši da ih je ono “povezalo na drugačiji način”.

“Stalno šaljemo memeove ili recepte ili što god želimo”, rekla je Hanna. “Pričamo jedna drugoj kako je prošao pregled kod liječnika.”

Braća i sestre su izjavili da je osjećaj biti u isto vrijeme trudan s ostalim rođacima “nadrealan”.

“Odrasli smo u vrlo velikoj obitelji s 35 rođaka, tako da je ovo ostvarenje sna da imamo vlastitu djecu koja će odrastati tako blizu”, dodala je Hanna. “Jednostavno je nevjerojatno.”

NAJNOVIJE!