Podijeli objavu

Ukoliko ste ih propustili, Božić je pravo vrijeme da ih pogledate. Izdvojili smo najpopularnije kršćanske filmove u 2016. koje možete pogledati ovog Božića.

  1. „Uskrsnuće“/„Risen“

Joseph Finnes glumi u „Uskrsnuću“ kao rimski desetnik koji je imao veliku ulogu u razapinjanju Isusa. Nakon što je Isus uskrsnuo, Poncije Pilat ga je poslao da otkrije kako je Isusovo tijelo nestalo. Njegova ga je istraga dovela do Jeruzalema, a to ga je putovanje dovelo do zaključka da bi Isus zapravo i mogao biti Mesija. Kako će njegovo osobno putovanje do sponaje Boga završiti?

  1. „Bog nije mrtav 2“/„God’s Not Dead 2“

Nastavak filma „Bog nije mrtav“ priča je o kršćanskoj učiteljici u javnoj školi koju glumi Melissa Joan Hart. Nakon što je citirala stih iz Biblije na svome satu, došla je u nevolju sa školom. Budući da je institucija uvijek zagovarala slobodu vjere, škola nije htjela da učitelji na bilo koji način usmjeravaju učenike. Škola je zatražila da se učiteljica ispriča, ali ona je ostala prvi svom mišljenju za što je snosila posljedice.

  1. „Mladi Mesija“/„The Young Messiah“

Uistinu, „Mladi Mesija“ vrlo je popularan kršćanski film ove godine. Priča je to o Isusovom djetinjstvu. Film se fokusira na sedmogodišnjeg Isusa i priču o tome kako je otkrio da je Božji sin čija je misija spasiti čovječanstvo. Što je mladi Isus tada mislio te kako je reagirao na svoju misiju? Ovo je jedan od zanimljivijih filmova.

  1. „Zapamti cilj“/„Remember the Goal“

Velik sam fan sportskih filmova jer se u njima uvijek naglašava da ne postoji JA u TIMU. „Zapamti cilj“ film je o ženskoj trenerici koja je tek završila fakultet. No, to ju nije zaustavilo da prihvati tim djevojaka iz kršćanske škole za djevojke. Gledajte ju kako ih vodi do pobjede na državnom prvenstvu.

  1. „Čuda s neba“/„Miracles from Heaven“

Ovo je neupitno moj nadraži film na ovoj listi. „Čuda s neba“ film je u kojem Jennifer Garner glumi majku bolesne desetogodišnje djevojčice. Njezina kćer Anna pati od strašne bolesti zbog koje je obitelj očajna budući da ju treba liječiti. Ali jednoga dana, dok je sjedila na grani drveta, Anna je slučajno pala, udarila glavu te je zamalo umrla. Da, zamalo, jer je ta nesreća izliječila njezinu bolest! Obitelj je podijelila svoje svjedočanstvo jer im nitko nije vjerovao.

IMAŠ KOMENTAR?

4 razloga za susret s Bogom u tajnosti „A ti, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata svoja i pomoli se Ocu svojemu koji je u tajnosti. I Otac tvoj, koji vidi u tajnosti, uzvratit će ti ...
Nakon smrti svoje žene, posadio je tisuće stabala – 17 godina kasnije, otkriven je njihov oblik Kada je brak u pitanju svi se nadaju dugom i snažnom braku. To je brak koji traje 50, 60 ili 70 godina.
Znate li kako zahvalnost djeluje na bolesno tijelo? Ova žena je doživjela pravo čudo! Neki vjernici iznova mole za određene stvari bez da dožive uslišenje. Na kraju budu obeshrabreni zato što ne posjeduju više vjere ili počinju misle da...
Roditelji užasnuti: Đokovići, prestanite našu djecu učiti vašoj sekti! Zaklada Novak Đoković u škole uvodi budističko-sektaški program putem kojeg se na perfidan način djeca uvode u budističke meditativne prakse.
Molitva za strpljenje i mir Strpljenje je nadnaravni plod Duha Svetoga koji nam daje milost da prihvatimo stvari koje ne možemo kontrolirati.
5 znakova da je tog muškarca Bog poslao u vaš život Drage žene, kako možete znati da ste pronašle pravog muškarca? Ovi znakovi će ga razotkriti!
Plače li Bog? Evanđelja bilježe razne emocije koje je Isus izrazio, uključujući i par prilika gdje je plakao zbog drugih ljudi (Ivan 11,35; Luka 19,41).