‘U Isusovo ime’: Muškarac izgovorio 3 riječi koje su spasile život djevojci zarobljenoj u zapaljenom autu

u Isusovo ime tri riječi
Foto: Pixabay

Tri “magične” riječi impulzivno su izašle iz usta zaprepaštenog čovjeka kada je ugledao djevojku kako vrišti od bolova u zapaljenom automobilu na autoputu u Teksasu. Tri riječi bile su: ”U Isusovo ime”.

Te riječi spasile su 22-godišnju Mishelle od vatrene smrti, a mnogi vjeruju da je riječ o pravom čudu.

Scot Love kaže da je putovao za San Antonio kada je čuo buku nedaleko od mjesta gdje je stao.

Tada je na autoputu ugledao zapaljeni automobil te instinktivno požurio spasiti ljude koji su bili zarobljeni unutra.

Prednji dio vozila je u potpunosti zahvatio plamen, a gorivo je bilo sa strane, tako da je bio nemoguć pristup prednjim vratima, rekao je muškarac.

Mischelle je nastavljala vikati: “Ne možeš me ostaviti! Gorim! Gorim!”

Love je osjetio kako odmah treba nešto učiniti bez obzira na posljedice za njegov život. Dok je razmišljao što da učini, tri riječi su izašle iz njegovih usta.

“Nisam o tome razmišljao – rekao sam: ‘U Isusovo ime’ te ponovio još jednom. Rekao sam, ‘U Isusovo ime’, a kada sam izgovorio drugi put, rekla mi je ‘Noge su mi slobodne!”’

Potom sam uhvatio ženu ispod ruku nakon čega je bez problema izašla van.

Love je već razgovarao s ocem djevojke koji mu je potvrdio da se oporavlja od nesreće.

5 stvari kojima možete u trenu ubiti vaš brak Vrlo je lako ubiti brak. Možda ćete se iznenaditi kako je to lako učiniti.
Zašto nikada ne pijem alkohol? Prije 46 godina, 1971. godine, Gospodin me je svojom milošću spasio od grešnog uništenja koje je uključivalo sve oblike drogiranja i alkoholne ovisnos...
Dvije godine nakon što mu je supruga preminula, muž otkriva njezinu tajnu koja ga je dovela do suza Dvije godine nakon što je Brenda izgubila svoju borbu s rakom jajnika, njezin muž David je primio posebnu poruku od nje.

IMAŠ KOMENTAR?