Podijeli objavu
Bog poslao roditeljima bebu nakon što je njihova 10-mjesečna kći preminula
Screenshot: YouTube

Roditelji Adam i Beth Legge su shrvani od bola nakon što je njihova 10-mjesečna kći Evelyn preminula. Unatoč strašnoj tragediji, znali su da je Bog htio da povećaju svoju obitelj.

Na datum kada bi Evelyn bio treći rođendan, obitelj je dobila SMS poruku od prijatelja o usvajanju dječaka.

Bog je poslao ovoj obitelji brojne znakove, a jedan od njih je bio da malenom Elijahu trebaju pružiti stalni dom.

Prekrasan blagoslov je sada vidjeti ovu obitelj!

IMAŠ KOMENTAR?

Nakon napuštanja ateizma, Zuckerberg otkrio molitvu koju pjeva svojoj kćerki svake noći prije spavanja! Osnivač Facebooka Mark Zuckerberg je prije nekoliko mjeseci zapanjio kada je na svojoj društvenoj mreži objavio da je napustio ateizam.
Kada osjećate da vam se život raspada, ova spoznaja može sve promijeniti! Kada osjećate da vam se život raspada, spoznaja o tome što možete promijeniti - i što ne možete - može biti neophodna.
Pobjeda nad Golijatima u našim životima Iako možda mislimo o sebi kao ljudima koji vole mir, kad jednom predamo svoje živote Isusu, ulazimo u ratnu zonu.
Učitelj je svaki dan tukao učenika: Jednog dana pao je na koljena moleći ga za oprost! Zbog siromaštva ova dva brata nemaju dvije školske uniforme (tj. košulje), već jednu.
Ponosno nosi svoju nemoćnu majku na rukama gdje god da ide i hrani je, baš kao što je ona njega u djetinjstvu Ovaj post je na Facebooku imao više od milijun pregleda, a fotografirano je u bolnici u Tajvanu.
Otac je izbacio ženu i sinove iz kuće. 30 godina kasnije sin je ugledao konobaricu koja mu je izgledala poznato! Podizanje djece kao samohrani roditelj može izgledati kao nemogući izazov većinu dana - iz škole na sport, večera i vrijeme za maženje, jednostavno je...