Kad god se osjećate nevoljeno, Bog želi da se OVOGA sjetite

Na Boga uvijek možete računati
Foto: Pixabay

“Svaki dobar dar, svaki savršen poklon odozgor je, silazi od Oca svjetlila u kome nema promjene ni sjene od mijene.” (Jakovljeva 1,17)

Kada se sve oko vas mijenja, važno je da se sjetite da je Bog i dalje vaš Otac. Nikad vas neće iznevjeriti. Možete računati na Njega. On je dobar oslonac. On je dostojan vašeg povjerenja.

Jakovljeva 1,17 govori: “Svaki dobar dar, svaki savršen poklon odozgor je, silazi od Oca svjetlila u kome nema promjene ni sjene od mijene.” Bog se ne mijenja, On je uvijek isti Otac.

Ljudski očevi su često nepredvidivi. Razgovarao sam s ljudima koji su govorili: “Dok sam odrastao nikad nisam znao kako će se moj otac ponašati prema meni. Nisam znao hoće li biti tih ili nasilan. Nisam znao hoće li me udariti ili zagrliti. Nikada nisam znao hoće li me prihvatiti ili odbaciti. “Nedosljedni očevi odgajaju nesigurnu djecu.

Ali Bog nije ćudljiv. Vaš nebeski Otac je dosljedan. Jedna stvar na koju možete računati je da se Bog uvijek isto ophodi prema vama.

Biblija u 2. Timoteju 2,13 govori: “Ako ne budemo vjerni, on vjeran ostaje. Ta ne može sebe zanijekati!”

Znamo da se svijet mijenja brže nego ikada prije. Alvin Toffler je napisao knjigu nazvanu “Budući Šok”, u kojoj je rekao da u vrijeme brze promjene, ljudima je potrebno otok stabilnosti. Kada sve ostalo nestane, potrebno vam je nešto u životu što se nikada ne mijenja, sidro za vašu dušu. Potrebno vam je otok stabilnosti da biste podnijeli stres.

Postoji samo jedan problem: Na ovom planetu ništa nije trajno. Postoji samo jedna stvar na koju možete računati i koja se nikada neće promijeniti: dosljednost brižne ljubavi vašeg nebeskog Oca.

“Moj Bog je nepromjenjiv u svojoj ljubavi prema meni.” (Psalam 59,10) (parafrazirano)

Na ovo možete računati.

Autor: Rick Warren; Prijevod: Ivana R.; Izvor: Pastorrick.com

5 stvari kojima možete u trenu ubiti vaš brak Vrlo je lako ubiti brak. Možda ćete se iznenaditi kako je to lako učiniti.
Zašto nikada ne pijem alkohol? Prije 46 godina, 1971. godine, Gospodin me je svojom milošću spasio od grešnog uništenja koje je uključivalo sve oblike drogiranja i alkoholne ovisnos...
Dvije godine nakon što mu je supruga preminula, muž otkriva njezinu tajnu koja ga je dovela do suza Dvije godine nakon što je Brenda izgubila svoju borbu s rakom jajnika, njezin muž David je primio posebnu poruku od nje.

IMAŠ KOMENTAR?