Američki detektiv za ubojstva postao je kršćaninom nakon što je u je primjenio načela istrage za slučaj hladnog ubojstva i to na apologetskim problemima kao što su postojanje Boga i pouzdanosti Evanđelja. On je izjavio: “Ja nisam kršćanin jer sam tako odgojen ili se nadam zadovoljenju neke potrebe ili postizanju nekog cilja. Ja sam kršćanin, jednostavno zato jer je to dokazana istina.” Pogledajte video.

Dvije godine nakon što mu je supruga preminula, muž otkriva njezinu tajnu koja ga je dovela do suza Dvije godine nakon što je Brenda izgubila svoju borbu s rakom jajnika, njezin muž David je primio posebnu poruku od nje.
Roditelji su se počeli opraštati od svoje kćerke veličine teniske loptice – nekoliko tjedana kasnije doktori ne mogu vjerovati svojim očima Roditelji Hannah Wicks i Steve McSween su radosno i uzbuđeno čekali rođenje svoje kćerke. Ali trudnoća nije tekla kako su očekivali.
Nadnaravna intervencija? Kamera u Poljskoj snimila nevjerojatno čudo Prometna kamera u Poljskoj snimila je nevjerojatno čudo. Žena je hodala niz ulicu kada su se dva automobila sudarila, a jedan od njih je išao ravno na...

IMAŠ KOMENTAR?