Podijeli objavu

Američki detektiv za ubojstva postao je kršćaninom nakon što je u je primjenio načela istrage za slučaj hladnog ubojstva i to na apologetskim problemima kao što su postojanje Boga i pouzdanosti Evanđelja. On je izjavio: “Ja nisam kršćanin jer sam tako odgojen ili se nadam zadovoljenju neke potrebe ili postizanju nekog cilja. Ja sam kršćanin, jednostavno zato jer je to dokazana istina.” Pogledajte video.

IMAŠ KOMENTAR?

Učitelj je svaki dan tukao učenika: Jednog dana pao je na koljena moleći ga za oprost! Zbog siromaštva ova dva brata nemaju dvije školske uniforme (tj. košulje), već jednu.
Roditelji su planirali pogreb za teško bolesnu 10-godišnju kćerku, a onda je izgovorila rečenicu koja ih je zapanjila 10-godišnjoj djevojčici dijagnosticirana je leukemija kada je imala samo 4 godine, a liječnici su rekli da su šanse da se oporavi iznimno male.
Ovaj pas je svaki dan odlazio u dom „mrzitelja pasa“. Vlasnik je briznuo u plač kada je saznao zašto! Nije tajna da ljudi i psi dijele posebnu vezu. Ova je veza bila posebno istinita u slučaju Dannyja Morgana i Saki.
Liječnici su im branili da budu zajedno, ali njihova ljubav bila je jača od teške bolesti, pa čak i smrti! Oboje su imali samo 26 godina, a njihova ljubav bila je jača od njihove bolesti, teškog života koji su vodili, pa čak i smrti.
Djevojčicu s Downovim sindromom na priredbi ismijala cijela škola, no onda su uskočila ova tri mladića! Djeca iz publike ismijavala su Dee koja ima Downov sindrom. Košarkaši su tražili prekid igre, a jedan dečko istupio je i rekao zlostavljačima 'Nemojte...
Na Voiceu je zapjevao Kralju Isusu, a ono što je Duh Sveti učinio je zadivljujuće Mladi Chris Blue je u polufinalu američkog The Voicea odlučio izvesti pjesmu kojom je proslavio Spasitelja i Gospodina Isusa Krista!