Nikad ne dopustite da ovakva žena ode od vas

U životima većine muškaraca dođe vrijeme kada pronađu ženu svojih snova. Nikada joj ne dopuste da ode od vas!

Ženu bez koje više ne mogu zamisliti ni jedan dan i s kojom se jedva čekaju upustiti u novu avanturu. Kada upoznate ovu ženu, pojavljuje se neporeciv osjećaj ljubavi i veza koja se ne može objasniti riječima.

Obično kada ovakva žena uđe u vaš život, vi to znate, ako ne znate … pokušajte se zapitati ovih 11 pitanja. Ako se sve to odnosi na nju, onda svakako … nikada ne dopustite da ode!

Ona vas podržava

Ona podržava svaki vaš potez, misli i ideje.

To ne znači da se neće dogoditi da se ponekad  neće slagati s vašim mislima i idejama, ali sve u svemu ona vas podržava.

Ona je prekrasna

Njeno srce i duša su nešto najljepše što ste ikad vidjeli.

To je ljepota  koja vam daje osjećaj da imate neku malu tajnu i samo vi ste u mogućnosti vidjeti takvu ljepotu.

Ona je ljubazna i pažljiva

Potrebno je nešto reći i o manirama i pažnji,  kada je riječ o pronalaženju partnera. Ona će slušati vaše (najčešće) duge, razvučene priče, čak i ako ih je čula već tisuću puta prije, smiješit će se i reći nešto novo i ljubazno.

Ona sluša svaku vašu riječ, čekajući da čuje sve vaše misli.

Ona je energična

Iskra života! Ona se ujutro budi puna energije i spremna je suočiti se sa svijetom. Ona voli ići na razna mjesta, upoznavati nove ljude i ima odličnu sposobnost pokretanja konverzacije s drugim ljudima.

Ona ne mora biti energična cijelo vrijeme, ona također uživa i odmarati se na kauču, položiti glavu na vas i gledati dobar film!

Ona vas voli svim svojim srcem

Bez obzira na frustracije na koje vas dvoje možete naići, na kraju dana ona vas voli kao nitko drugi.

Ona lijepo govori o vama i omogućuje vam da znate koliko vas ona voli.

Ona zna kako postići kompromis

U svim odnosima, partneri trebaju kompromis. Ako ga nemate, vaš odnos je u opasnosti. Vaša prekrasna partnerica će znati kada je potreban kompromis i kako doći do njega.

Baš kao i vi, ona možda ne voli tu situaciju, ali spremna je da zajednički radite na tome.

Ona čini da osjećate da je sve onako kako treba biti

Znate onaj osjećaj kad idete kući, bilo s posla ili čak samo iz trgovine, a odjednom iznutra dobijete onaj radostan osjećaj znajući da ćete kući zateći tako divnu osobu?

To je ono o čemu govorimo ovdje. Onaj osjećaj da je sve u redu i da će sve ostati u redu, sve dok ste vas dvoje zajedno. Sve je kako treba biti!

Ona je više nego sretna kada vam može reći da ste u krivu

Ona će vam uvijek dati do znanja ako osjeti da niste u pravu, a kao što znamo … ona je vjerojatno u pravu! Posljednje što želite je žena koja vam sve uljepšava i djeluje kao da ste u pravu.

To je osobina koja bi trebala biti vrlo cijenjena kad razmišljate o ženi iz snova.

Ona ima snažan karakter

Ona je samouvjerena, pametna, duhovita i sigurna u sebe. Ona vas ne treba, ona vas želi. Ona zna kad je u pravu, a također zna kada je u krivu.

Ona možda neće priznati da je u krivu, ali to dolazi s vremenom (nadamo se!). Njezino samopouzdanje i držanje čini je drugačijom od većine drugih žena i sposobna je zadržati kontrolu u bilo kojoj situaciji, kada je to potrebno.

Ona je strastvena

Probudite se prije nje, zaputite se u toalet kako biste se spremili za posao, pogledate u ogledalo – čeka vas bilješka.  Bilješka je od nje i poručuje vam da vas voli i da vam želi prekrasan dan.

Takve male stvari čine je strastvenom. Ona vas voli iznenaditi tako da znate da misli na vas. Ona želi da i vi nju iznenadite, makar s jednim jednostavnim cvijetom.

Ona vam znači sve

Ona vam znači više od svega i niti jedan dan u životu vam nije vrijedan življenja bez nje u njemu. Vi se ponekad probudite ranije od nje, samo da bi je mogli gledati dok spava, a ne može proći ni jedan dan da joj ne kažete koliko je lijepa i koliko je volite.

Svaki odnos ima ispite, probleme i svađe, ali bez obzira na sve, na kraju dana kompromis, ljubav i smijeh nadvladaju sve.

Tijekom dana možete čuti pjesme na radiju ili vidjeti nešto u nekom časopisu i odmah ćete pomisliti na nju. Ona vam je prvom mjestu. Vi stalno razmišljate o tome što ona radi i što možete učiniti kako bi joj uljepšali dan, svaki dan.

Ona vam znači sve – i ne dopustite da ode.

Sada kada sam završio s pisanjem, shvatio sam nešto. Upravo sam opisao ljubav mog života. I nikad neću dopustiti da ode!

NAJNOVIJE!