Chris Pratt otkro da je izvor njegove snage Isus Krist, a posebno OVAJ biblijski stih

On glumi Petera Quilla iliti Star-Lorda (Gospodara zvijezda op. a.), u Marvelovom filmu Čuvari Galaksije.

U stvarnom životu, međutim, Chris Pratt isto ima gospodara  – Gospodara Isusa Krista – kojeg doduše ne glumi u filmu, ali iz njega vuče inspiraciju i snagu.

U nedavnoj je objavi na Instagramu Pratt još jednom podijelio svoju vjeru, a ovoga je puta otkrio točno ono što mu daje snagu: biblijski stih iz poslanice Filipljanima 4,13 u kojem piše: „Sve mogu u onome, koji me krijepi.“, javlja Christian Today.

Zvijezda „Jurskog svijeta“, „Putnika“ , „Čuvara galaksije 2“ i „Osvetnici: Vječni rat“ koji izlazi iduće godine, i za kojeg se očekuje da će biti hit, objavio je sliku na komadu drveta koje je napravio njegov brat Cully Pratt, a koji mu je ovo umjetničko djelo dao kao dar.

Glumac to zove „podlogom za odlaganje“ jer na to baca svoj novčanik, ključeve i slične stvari.

No to nije jedini razlog zašto je zamolio svog brata da rukom izrezbari ovo umjetničko djelo. U drvetu je izrezbaren lik Isusa Krista koji nosi trnovu krunu s citatom iz Biblije postrani.

Pratt je rekao da je izričito rekao starijem bratu da mu napravi takvu rezbariju da mu to bude „oslonac“ kojeg će moći ponijeti sa sobom, a što će mu pomoći u „žudnji za svojim domom“ dok putuje zbog naravi posla.

„Sjetio sam se sjajnog citata iz Biblije, poslanice Filipljanima 4,13 na koju sam se oslanjao za snagu s vremena na vrijeme,“ rekao je Pratt, i dodao da je ono što je „zakon, najbolji prijatelj i heroj“ brat dao njegova „najbolja stvar.“

U prijašnjem je izvještaju Pratt otkrio da duguje svoju vjeru, i zapravo sve što jest danas, strancu kojeg je upoznao na Havajima dok je radio kao anonimni konobar u restoranu na Havajima.

Rekao je da je stranac, čije je ime otkrio da je Henry, potpuno promijenio njegov život na bolje.

Dok je sjedio ispred trgovine u Mauiju u Havajima, Henry je pristupio Prattu i pitao ga što radi tu noć.

Kada je pitao zašto ga ovaj ispituje, Henry mu je rekao „Isus mi je rekao da razgovaram s tobom.“

Pratt je rekao da je to bilo njegovo duhovno buđenje jer ga je Henry odveo Isusu Kristu.

NAJNOVIJE!