Djed je kupovao hranu, a unuk je vrištao: Jedna žena je sve promatrala

Dok je djed u trgovini kupovao hranu i ostale namirnice, njegov unuk je vrištao za keksom. Jedna žena je to sve promatrala i došla do zanimljivog zaključka. 

Nažalost, nije nikakvo čudo vidjeti dijete koje u samoposluzi vrišti sa željom da mu roditelji kupe čokoladu ili nešto drugo što je iznenada postalo neophodno u dječjoj glavi.

Promatrači obično imaju svoje ideje što bi učinili i uglavnom kritiziraju roditelje što nisu odgojili djecu, ali jedno je sigurno – najgore je onom čije dijete vrišti i nikako neće da se smiri, pa roditelji uglavnom dobiju slom živaca.

Kako ostati miran u takvoj situaciji? Možda je ovo dobro rješenje!

Žena je promatrala djedovo ponašanje s unukom

Naime, oni su prenijeli iskustvo jedne žene koja je u supermarketu promatrala djeda koji je kupovao neophodne namirnice, dok je njegov trogodišnji unuk vrištao prvo za keksom, zatim za nekim voćem, pa žitaricama, sokom, a onda i za čokoladicama.

“Vidjelo se da mu nije lako. Ali, dok je uzimao neophodne stvari sa rafova pregledavajući popis, stari čovjek je potpuno smirenim glasom govorio: Polako, Alberte, nećemo još dugo. Polako, dečko”, i nastavio s traženjem namirnica s popisa.

Djed kupovao hranu unuk vrištao
Foto: Unsplash

VIDI OVO: Djed je prepao unuka, a njegova reakcija je osvojila srca milijuna ljudi

Nakon nekoliko minuta, dijete je opet krenulo vrištati, a djed je samo rekao: “U redu je, Alberte, još nekoliko minuta i idemo. Izdrži, dečko”.

Na izlazu iz samoposluge, dijete je počelo izbacivati ​​stvari iz kolica. Žena je opet čula djeda:

“Alberte, opusti se, prijatelju. Nemoj biti uznemiren. Bit ćemo kod kuće za nekoliko minuta. Ne uzbuđuj se, Alberte.”

Bila je zadivljena njegovom smirenošću

Žena je bila impresionirana djedovom smirenošću te je krenula za njima na parking, gdje je stari čovjek pakirao namirnice u automobil. Nije mogla da mu se ne obrati:

“Znate, gospodine, znam da me se ovo ne tiče, ali stvarno ste bili sjajni! Ne znam kako ste uspjeli. Sve vrijeme ste zadržali smirenost, i koliko god da je on bio glasan i živcirao vas, vi ste neprestano smireno govorili da će sve biti u redu. Albert stvarno ima sreće što ima takvog djeda.”

Djed se nasmiješio i rekao:

“Hvala gospođo. Ali vi ste u zabludi. Ja sam Albert. Mali terorist se zove Steve”, rekao je djed i ostavio ženu u apsolutnom šoku.

NAJNOVIJE!