Muškarac s Bliskog istoka koji je mrzio kršćanstvo i borio se s alkoholizmom je prihvatio vjeru koju je nekad prezirao nakon što je čudesno preživio nalet vlaka, piše Gospel Herald.

Gdin Julannan i njegova žena su mrzili svakog tko je pokušao podijeliti s njima Evanđelje Isusa Krista. U stvari, kada su im misionari pokušali dati biblijske traktate, gdin Julannan ih je uzeo i zapalio.

Također se borio i s alkoholizmom, a kada je bio pijan, postajao je nasilan u kući i sa susjedima. Često bi se mogao vidjeti na nogostupu omamljen pićem.

Kada se vraćao kući sa svog ugovorenog posla jedne večeri, gdin Julannan je prošao pored evangelizacije na otvorenom. Ljut zbog onoga što je vidio, pljunuo je u njihovom smjeru, i nastavio svojim putem.

“Isus je brza pomoć za vaše probleme!”, odjednom je čuo govornika konferencije. “On je uvijek s vama, gleda vas, i iscjeljuje vaš bolesti.” Gdin Julannan je zastao, a glas je nastavio.

“Ali vi ga razapinjete svojim grijesima”, upozoravao je čovjek. “Oče oprosti im, jer ne znaju što čine. Zato priznajte, priznajte svoje grijehe pred Gospodom! ”

Ove riječi je gdin Julannan zapamtio, i te noći nije mogao zaspati. Osjećao je da će mu se dogoditi nešto užasno, pa je u svojoj boli je zavapio: “Isuse, Isuse, Isuse”, bilo je sve što je mogao reći. “Isuse! Spasi me Isuse! ”

Sljedećeg dana, na putu ka poslu, gdin Julannan je prolazio preko tračnica. Dok je prelazio, pregazio ga je vlak u punoj brzini, obarajući ga između tračnica. Prisutni su vrisnuli kada su vidjeli katastrofu.

Međutim, čim je vlak prošao, gdin Julannan je ustao – potpuno neozlijeđen. Rekao je šokiranim prisutnim ljudima da kada ga je vlak pregazio, zavapio je Gospodinu Isusu.

Odmah je osjetio kako ga netko grli čvrsto, štiteći ga od težine vlaka.

“Znam da me je moj Gospodin i Spasitelj Isus Krist spasio od užasne tragedije”, rekao je.

Gdin Julannan je prihvatio kršćanstvo i nadvladao svoj problem s alkoholizmom. Danas, zajedno sa svojom ženom, on je dio organizacije “Biblije za Bliski Istok” te dijeli Biblije i evanđeoske traktate.

“Biblije za Bliski Istok” nastavlja svoju tajnu službu dijeljenja Biblija “u vrlo opasnim područijima” od kojih su neke vrlo neprijateljski nastrojene prema kršćanstvu, kao što su Pakistan, Bangladeš, Saudijska Arabija i druge države Srednjeg istoka.

5 stvari kojima možete u trenu ubiti vaš brak Vrlo je lako ubiti brak. Možda ćete se iznenaditi kako je to lako učiniti.
Zašto nikada ne pijem alkohol? Prije 46 godina, 1971. godine, Gospodin me je svojom milošću spasio od grešnog uništenja koje je uključivalo sve oblike drogiranja i alkoholne ovisnos...
Dvije godine nakon što mu je supruga preminula, muž otkriva njezinu tajnu koja ga je dovela do suza Dvije godine nakon što je Brenda izgubila svoju borbu s rakom jajnika, njezin muž David je primio posebnu poruku od nje.

IMAŠ KOMENTAR?