Učenici su zastali pomoći djevojci koja se srušila, no obratite pozornost na trkačicu iza nje

Učenici su zastali kako bi pomogli djevojci koja se srušila dok je trčala. Ono što su dvije trkačice učine za nju je vrijedno divljenja. 

Kada se Madeline Adams pripremala za prvenstvo u trčanju, nije mogla ni sanjati da će utrka zauvijek promijeniti njezin pogled na život.

Tenisice su joj bile zavezane, koja je bila učvršćena i osjećala se samouvjereno. Na žalost, Madelino tijelo nije bilo u istom stanju kao i njezin duh…

Madeline je utrku započela snažno i približavala se cilju kada se osjetila kako joj je izdržljivost popustila.

Mlada je trkačica objasnila što joj se dogodilo za CBS News:

„Trčala sam utrku svoga života. Išlo mi je jako dobro. Kako sam se penjala uz brdo (do cilja) osjećala sam se odjednom jako umorno.

Noge su joj otkazale

Najednom me preplavio val i noge su mi potpuno otkazale. Nisam imala kontrole. Zaista se ne sjećam da sam pala, no sjećam se da sam bila na podu i pomislila: ‘zašto sam na podu? Digni se.’“

Madeline je uhvatila iscrpljenost i nije mogla nastaviti. Srušila se na tlo i pokušala povratiti oslonac, no to je bilo jednostavno previše za njezine umorne udove.

Kraj nje su prolazili trkači jedan za drugim, a ona je gledala kako joj utrka bježi kroz prste.

Jedna je sjajna djevojka, trkačica po imenu Evie Tate, iz grada Clemsona, stala kraj Madeline i pokušala ju podignuti – no bilo je gotovo nemoguće nositi Madelinu težinu bez pomoći.

Tada je došla druga trkačica, Rachel Pease iz grada Louisville, i stavila drugu Madelinu ruku preko ramena, te je par pokušao pomoći Madeline da skupa prođu kroz cilj.

VIDI OVO: Američka trkačica odala slavu Bogu nakon što je postavila novi svjetski rekord

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Cure su joj pomogle

U intervjuu za CBS News, Madeline se zahvalila curama:

„Sjajna stvar koja je proizašla iz ovoga su dvije sjajne cure koje su mi pomogle, koje su bile potpuno nesebične, i koje su sjajne osobe sa sjajnim karakterom.“

Na žalost, Madeline nije uspjela prijeći cilj toga dana. Ubrzo su ju preuzeli medicinski stručnjaci i pobrinuli se za njezinu iscrpljenost. No rezultat ju nije obeshrabrio.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Madeline je rekla kako zna da je ovo najteža utrka koju je ikada trčala!

Pogledajte kako su Madeleini anđeli čuvari izvukli je iz fizičkog poraza! Ljudi poput Evie i Rachel pokazuju kako je sportski duh važniji od trofeja ili medalje! Treba nam više ovakvih ljudi.

 

NAJNOVIJE!