Nakon abortusa uzela je nož i htjela si prerezati vene. Iznenada je čula GLAS zbog kojega je odmah ispustila nož!

Christa March je bila spremna pozdraviti se s ovim svijetom, tako što je željela prerezati vene nožem za meso, kada je čula snažan glas u svojoj glavi zbog kojeg je odmah ispustila nož.

Glas je izgovorio riječi iz Rimljanima 8,38-39: “Uvjeren sam doista: ni smrt ni život, ni anđeli ni vlasti, ni sadašnjost ni budućnost, ni sile, ni dubina ni visina, ni ikoji drugi stvor neće nas moći rastaviti od ljubavi Božje u Kristu Isusu Gospodinu našem.”

Ova 18-godišnjakinja je odmah znala da joj Bog govori kako je ono što planira učiniti pogrešno. Zavapila je: “Isuse … nemam ništa da ti dam! Napravila sam kaos od svog života. Oprosti mi za sve što sam učinila što ti je nanijelo bol, i Tebi i drugima. Predajem ti svoj neuredni život. Ako ga želiš, možeš ga uzeti i učiniti s njim što god želiš.”

Ovo je označilo početak nevjerojatne preobrazbe u Marchin životu, piše Faithwire.

Prije nego što je stigla do te točke u svom životu, March se osjetila beznadežnom i u potpunoj bijedi nakon što je abortirala svoje prvo dijete, a odluka je utjecala na zahladnjenje odnosa s njezinom obitelji, zbog čega je pobjegla i pala u depresiju.

Tada je pomislila da prekine svoju bijedu jednom za svagda, ali Bog je intervenirao, ne samo da je spasi, nego da je učini instrumentom dobrote za druge mlade majke kao ona.
Godinama kasnije, March je osnovala Teen Mother Choices International, organizaciju koja “osposobljava tinejdžerice da postanu nezavisne, učinkovite članice društva.” Služi mladim majkama od 13 do 23, koristeći volontersku i financijsku potporu Marchine lokalne crkve kao i drugih u blizini.

Organizacija pomaže majkama tinejdžericama osiguravajući im mentore koji im pomažu da donesu mudre odluke. Također nudi i radionice u kojima se obučavaju da bi mogle bolje koristiti novac, biti bolji roditelji kao i druge vještine.

March je rekla da su programi koje organizacija nudi majkama pomoć iz crkve koje ih podržavaju “u divnoj prilici živjeti svoju vjeru i pokazati suosjećajnu ljubav za Boga.”
Teen Mothers Choices International je pomogla brojnim mladim majkama od 1989., kada je počela s radom.

Jedna od mladih majki kaže da je zbog Teen Mother Choices mogla maturirati, ići na fakultet i uzdržavati obitelj.

NAJNOVIJE!