Podijeli objavu
žena se probudila iz kome
Snimka zaslona: Facebook

Obitelj Pellettiere-Swapp iz Arizone (SAD) prošla je kroz nevjerovatno iskušenje. Bili su potpuno nemoćni dok su gledali kako 44-godišnja mama Lindi, koja je pala u komu, polako nestaje pred njihovim očima.

Lyndee je bez svijesti na podu prvi pronašao sin i pozvao hitnu pomoć. Odmah je priključena na aparate i prebačena u lokalnu bolnicu, piše Telegraf.

Članovi obitelji su proveli 12 dana pored njezinog kreveta čekajući da sa probudi i vrati kući. Kako nije bilo promjena u njenom zdravstvenom stanju, liječnici su obitelji objavili loše vijesti – skidanje s aparata. Uslijedio je vrlo teško razdoblje.

Ništa nisu mogli poduzeti, samo su čekali i gledali je kako odlazi na onaj svijet.

Najgore od svega što je Lyndee mogla čuti i registrirati konverzaciju, koja se odvijala u njenoj blizini. Možete zamisliti u kakvom stanju nemoći se nalazila, dok su joj kroz glavu prolazile razne misli, a nije ih mogla podijeli s drugima.

Svi su mislili da se neće nikada oporaviti. Razmišljali su o pogrebu, htjeli su da joj ispune želju i doniraju organe. Kada je krenuo da se pozdravi, Sam je prišao supruzi i nekoliko puta joj ponovio: “Hoću da se boriš“.

Liječnici su je počeli skidati s aparata, ali u tom trenutku dogodilo se čudo. Lindi je izgovorila tri riječi, koje su izazvale jezu u sobi. Rekla je: “Ja sam borac” i izašla iz kome, kao da se ništa nije dogodilo.

“Pogledala sam mamu, koja mi je rekla “Bok”. Pala sam na koljena, nisam mogla izdržati i kontrolirati emocije, krenule su mi suze, jer sam se već oprostila od nje”, rekla je kćerka Amanda.

Snimka zaslona: Facebook
Snimka zaslona: Facebook

I dok njena djeca misle da buđenje iz kome predstavlja pravo čudo, Lyndee ne misli tako. Ona, ipak, ima poruku svim obiteljima, koje bi se jednog dana mogle naći u sličnoj situaciji.

“Ako ste u komi, ne mora značiti da ne možete čuti. Razgovarajte s voljenima, ako ste u mogućnosti. Oni vas čuju”, rekla je Lyndee.

Život je prolazan. Imajte na umu to i držite voljene svaki dan na okupu, jer nikad se zna što donosi sutra.

IMAŠ KOMENTAR?

4 razloga za susret s Bogom u tajnosti „A ti, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata svoja i pomoli se Ocu svojemu koji je u tajnosti. I Otac tvoj, koji vidi u tajnosti, uzvratit će ti ...
Nakon smrti svoje žene, posadio je tisuće stabala – 17 godina kasnije, otkriven je njihov oblik Kada je brak u pitanju svi se nadaju dugom i snažnom braku. To je brak koji traje 50, 60 ili 70 godina.
Znate li kako zahvalnost djeluje na bolesno tijelo? Ova žena je doživjela pravo čudo! Neki vjernici iznova mole za određene stvari bez da dožive uslišenje. Na kraju budu obeshrabreni zato što ne posjeduju više vjere ili počinju misle da...
Roditelji užasnuti: Đokovići, prestanite našu djecu učiti vašoj sekti! Zaklada Novak Đoković u škole uvodi budističko-sektaški program putem kojeg se na perfidan način djeca uvode u budističke meditativne prakse.
Molitva za strpljenje i mir Strpljenje je nadnaravni plod Duha Svetoga koji nam daje milost da prihvatimo stvari koje ne možemo kontrolirati.
5 znakova da je tog muškarca Bog poslao u vaš život Drage žene, kako možete znati da ste pronašle pravog muškarca? Ovi znakovi će ga razotkriti!
Plače li Bog? Evanđelja bilježe razne emocije koje je Isus izrazio, uključujući i par prilika gdje je plakao zbog drugih ljudi (Ivan 11,35; Luka 19,41).