Podijeli objavu
Jonathon
Snimka zaslona: Facebook

Jedna od sigurno najgorih stvari koja se može dogoditi u životu djeteta je prerana smrt roditelja. Upravo se to nažalost dogodilo Johnathonu iz Michigana i njegovoj sestri Chandler Mae. Ovaj mladi Amerikanac i ljubitelj metal glazbe bez oca je ostao u travnju, dva mjeseca prije svojeg 16. rođendana.

Prije nekoliko dana, kada je navršio 16. godina, Johnathonu sigurno nije bilo do slavlja, a još je manje, uvjereni smo, razmišljao o poklonima. No, o tome je unaprijed razmišljao njegov sada pokojni otac. Što se točno dogodilo opisala je slavljenikova sestra na Facebooku u objavi koju je podijelilo nekoliko stotina tisuća ljudi.

– Danas je 16. rođendan mojeg malog brata i prvi rođendan koji je slavio bez oca. Prije oko mjesec dana ostavila sam ga na lekcijama iz sviranja gitare, a jedna od njegovih instruktorica rekla mi je da nešto moram vidjeti. Kada mi je pokazala, pala sam na koljena, jednostavno nisam mogla vjerovati. No, čuvala sam tajnu sve do njegovog rođendana, napisala je Chandler Mae na Facebooku 7. lipnja.

– Jutros sam se probudila, pokupila brata iz škole i preko očiju mu stavila povez. Odvezla sam ga do glazbenog centra, a ono što se dogodilo možete vidjeti na snimci. Sretan ti rođendan, prijatelju. Tata je toliko ponosan na tebe. Volim te više no što to mogu opisati riječi, zaključila je svoju objavu Johnathonova sestra.

Njihov je otac naime Johnathonu nekoliko dana prije smrti kupio gitaru i priredio mu iznenađenje koje će pamtiti sve do kraja života.

Pogledajte snimku i slobodno pustite suzu. Ovako izgleda ljubav.

IMAŠ KOMENTAR?

4 razloga za susret s Bogom u tajnosti „A ti, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata svoja i pomoli se Ocu svojemu koji je u tajnosti. I Otac tvoj, koji vidi u tajnosti, uzvratit će ti ...
Nakon smrti svoje žene, posadio je tisuće stabala – 17 godina kasnije, otkriven je njihov oblik Kada je brak u pitanju svi se nadaju dugom i snažnom braku. To je brak koji traje 50, 60 ili 70 godina.
Znate li kako zahvalnost djeluje na bolesno tijelo? Ova žena je doživjela pravo čudo! Neki vjernici iznova mole za određene stvari bez da dožive uslišenje. Na kraju budu obeshrabreni zato što ne posjeduju više vjere ili počinju misle da...
Roditelji užasnuti: Đokovići, prestanite našu djecu učiti vašoj sekti! Zaklada Novak Đoković u škole uvodi budističko-sektaški program putem kojeg se na perfidan način djeca uvode u budističke meditativne prakse.
Molitva za strpljenje i mir Strpljenje je nadnaravni plod Duha Svetoga koji nam daje milost da prihvatimo stvari koje ne možemo kontrolirati.
5 znakova da je tog muškarca Bog poslao u vaš život Drage žene, kako možete znati da ste pronašle pravog muškarca? Ovi znakovi će ga razotkriti!
Plače li Bog? Evanđelja bilježe razne emocije koje je Isus izrazio, uključujući i par prilika gdje je plakao zbog drugih ljudi (Ivan 11,35; Luka 19,41).