Podijeli objavu
djevojka pad zrakoplova
Snimka zaslona: YouTube

Kechi je imala samo 16 godina kada je doživjela stragičnu zrakoplovnu nesreću u kojoj je život izgubilo 107 ljudi. Pad zrakoplova je preživjela ona i još jedna osoba, no bilo joj je potrebno fizičko i emotivno iscjeljenje.    

Vezana za bolnički krevet od glave do stopala, u glazbi je pronalazila utjehu. Iako je oduvijek voljela strastveno pjevati, njezina želja je tada još više porasla!

Ovih dana je napravila korak vjere kada se prijavila u show America’s Got Talent, a njezina izvedba pjesme ‘’Thinking Out Loud’’ je digla cijelu publiku na noge. Kakav nevjerojatan trenutak!

IMAŠ KOMENTAR?

4 razloga za susret s Bogom u tajnosti „A ti, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata svoja i pomoli se Ocu svojemu koji je u tajnosti. I Otac tvoj, koji vidi u tajnosti, uzvratit će ti ...
Nakon smrti svoje žene, posadio je tisuće stabala – 17 godina kasnije, otkriven je njihov oblik Kada je brak u pitanju svi se nadaju dugom i snažnom braku. To je brak koji traje 50, 60 ili 70 godina.
Znate li kako zahvalnost djeluje na bolesno tijelo? Ova žena je doživjela pravo čudo! Neki vjernici iznova mole za određene stvari bez da dožive uslišenje. Na kraju budu obeshrabreni zato što ne posjeduju više vjere ili počinju misle da...
Roditelji užasnuti: Đokovići, prestanite našu djecu učiti vašoj sekti! Zaklada Novak Đoković u škole uvodi budističko-sektaški program putem kojeg se na perfidan način djeca uvode u budističke meditativne prakse.
Molitva za strpljenje i mir Strpljenje je nadnaravni plod Duha Svetoga koji nam daje milost da prihvatimo stvari koje ne možemo kontrolirati.
5 znakova da je tog muškarca Bog poslao u vaš život Drage žene, kako možete znati da ste pronašle pravog muškarca? Ovi znakovi će ga razotkriti!
Plače li Bog? Evanđelja bilježe razne emocije koje je Isus izrazio, uključujući i par prilika gdje je plakao zbog drugih ljudi (Ivan 11,35; Luka 19,41).