Podijeli objavu
katy perry demonske sile
Snimka zaslona: YouTube
Slavna pjevačica Katy Perry, pravog imena Catherine Hudson, se tijekom izvođenja njezinog najpoznatijeg hita ”I Kissed a Girl” srušila na pod i počela izgovarati nepovezane rečenice. Portal Vice donosi priču o mogućoj kontroli njezina uma od strane Illuminata.

Tijekom izvođenja hita I Kissed A Girl uživo, Katy Perry je zakolutala očima i počela ispuštati neobične, grlene zvukove prije nego što se srušila i odvučena s pozornice od strane člana njenog osiguranja.

Drugi video objavljen ovog tjedna također se proširio društvenim mrežama nakon što je ova pop zvijezda pokazala znakove tipične podijeljenosti ličnosti koja je pod kontrolom uma “Monarch”, objašnjavajući da je ošišala kosu da “više ne bi izgledala kao Katy Perry”.

Tijekom intervjua, koji možete pogledati ispod, Perry, čije je pravo ime Catherine Hudson, rasplakala se dok je opisivala unutarnje sukobe između njezinih Katy Perry i osobnosti Catherine Hudson.

Katy Perry je ideal moderne pop zvijezde – mlada, lijepa, kontradiktorna i potpuno pod kontrolom glazbene industrije Iluminata – tako da ne čudi što su njezini glazbeni i video spotovi potpuno prožeti simbolima Iluminata, piše Vice.

Perry se javno otvorila Iluminatima 2014. godine, paradirajući i moleći da se pridruže tom tajnom društvu.

“Slušajte,” izjavila je za Rolling Stone, “ako Iluminati postoje, ja bih htjela biti pozvana! Vidim sve te stvari, i pod dojmom sam sam. Hajde, pustite me unutra! Želim biti u klubu!”

Čini se da je Katy Perry praktično tijesto za igru ​​Iluminata. Ona je na vrhu programa elita već godinama, a završila je prodaju svoje duše industriji, o čemu smo pisali ovdje.

Ostale zvijezde koje su imale slične posljedice u posljednjih nekoliko godina su Amanda Bynes, Britney Spears, koja je doživila veliki živčani slom 2007. godine – i također je odsjekla svoju kosu.

Bez obzira je li riječ o još jednoj teoriji zavjere, čini se da se sile tame ne prestaju boriti za dušu pjevačice za koju mnogi kršćani, na poticaj njezinih roditelja, Bogu uzdižu svoje molitve.

IMAŠ KOMENTAR?

4 razloga za susret s Bogom u tajnosti „A ti, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata svoja i pomoli se Ocu svojemu koji je u tajnosti. I Otac tvoj, koji vidi u tajnosti, uzvratit će ti ...
Nakon smrti svoje žene, posadio je tisuće stabala – 17 godina kasnije, otkriven je njihov oblik Kada je brak u pitanju svi se nadaju dugom i snažnom braku. To je brak koji traje 50, 60 ili 70 godina.
Znate li kako zahvalnost djeluje na bolesno tijelo? Ova žena je doživjela pravo čudo! Neki vjernici iznova mole za određene stvari bez da dožive uslišenje. Na kraju budu obeshrabreni zato što ne posjeduju više vjere ili počinju misle da...
Roditelji užasnuti: Đokovići, prestanite našu djecu učiti vašoj sekti! Zaklada Novak Đoković u škole uvodi budističko-sektaški program putem kojeg se na perfidan način djeca uvode u budističke meditativne prakse.
Molitva za strpljenje i mir Strpljenje je nadnaravni plod Duha Svetoga koji nam daje milost da prihvatimo stvari koje ne možemo kontrolirati.
5 znakova da je tog muškarca Bog poslao u vaš život Drage žene, kako možete znati da ste pronašle pravog muškarca? Ovi znakovi će ga razotkriti!
Plače li Bog? Evanđelja bilježe razne emocije koje je Isus izrazio, uključujući i par prilika gdje je plakao zbog drugih ljudi (Ivan 11,35; Luka 19,41).