Podijeli objavu
dječja soba
Snimka zaslona: Facebook

Poznato je da, dok su mali, braća i sestre se neprestano svađaju oko igračaka, čak i tuku. Ali, ovih dana internetom kruži potpuno drugačiji primjer bratske ljubavi!

Njih dvojica su zajedno jači, a kad roditelji odu na spavanje, događa se nešto nevjerojatno!

Na njihovu žalost, a našu sreću, roditelji su sobu opremili kamerom, pa imamo priliku da uživamo gledajući kako trpogodišnji dječak uči jednogodišnjeg brata da se iskrade iz krevetića da bi se igrali zajedno! I to na tako domišljat način!

“Možeš ti to, Finn”, bodrio je bebicu stariji brat Oliver, a oduševljeni mama i tata su putem Facebooka podijelili video sa cijelim svijetom.

Pogledajte najslađu akciju ikada!

IMAŠ KOMENTAR?

Dadilji povjerili bolesnog dječaka, pa snimili horor Dadilja koju roditelji tjedno plaćaju nekoliko stotina dolara, tukla je i zlostavljala bespomoćnog dječaka.
Mama je spustila uplakanu bebu dolje – no ne skidajte oči s konja! Konji odavno već glase kao plemenite životinje, a jedan divan primjerak je upravo to i potvrdio.
Ovaj bolničar je već 30 godina u bolnici, a ono što radi pacijentima je mnoge ostavilo u čudu Za pacijente, jednostavna stvar poput odlaska iz jedne sobe u drugu može biti strašna stvar.
Otac i 3 sina su izašli na pozornicu. Kada su počeli pjevati, članovi žirija nisu mogli zadržati suze! Ovo je još jedan dokaz da na svijetu ne postoji jača veza od one koju imaju braća, roditelji i djeca.
Već 20 godina živi na pustom otoku: Bivši milijunaš otkriva što je najgori otrov današnjice! David Dlasheen (73) već 20 godina živi na pustom otoku, društvo mu već neko vrijeme pravi samo mješanka Polly, a tvrdi kako nikad nije bio sretniji....
Stranac je ugledao osmogodišnju djevojčicu i napravio je nešto nezamislivo – ono što je skrivena kamera snimila šokiralo je milijune! Ako ste ikada izgubili svoje dijete, čak i na sekundu, onda znate kakva vas panika obuzme i da nema riječi koje to mogu opisati.
Mama je pjevala bebi: Njezina reakcija je nešto najslađe što ćete vidjeti danas! Svaki trenutak proveden s bebom je dragocjen, pogotovo kada se radi o vašem djetetu.