Podijeli objavu
trudni muškarac
Snimka zaslona: YouTube

CNN je prije nekoliko dana s oduševljenjem objavio vijest da transrodni muškarac Trystan Reese” nije samo muškarac s pivskim trbuhom”, već muškarac u trećem tromjesečju trudnoće. Ubrzo su gotovo svi mediji prenijeli ovu vijest.

Transrodni muškarac kojemu je, prema CNN reporterima Carmi Hassan i Dankinu Andoneu, prilikom rođenja “dodijeljen ženski spol”, očito nikada nije htio promijeniti svoje dijelove tijela.

Dakle, htio je ostati žensko? Ne baš, Reese je rekao: “Obavio sam neophodne izmjene tako da bih mogao nastaviti živjeti u svom tijelu.” Reese je promijenio sebe koristeći hormone i operaciju, ali je zadržao maternicu.

U videu, Reese objašnjava svojim fanovima zašto je kao muškarac želio bebu. Rekao je da je dio razloga kako bi razbio mit da svi transseksualci mrze svoja tijela. Za njega, ovaj mit nije točan, jer je rekao: “Nikad nisam osjećao kako trebam mijenjati svoje tijelo. I zasigurno ne mrzim svoje tijelo.”

Situacija je postala još više zbunjujuća kada je rekao da u početku nije htio biti muškarac. Reese je također objasnio da nije mrzio to što je žena: “jednostavno to nisam bio iznutra”. Stoga, bilo je u redu da opet postane žena dovoljno dugo da ostane trudan i rodi. CNN je rekao svojim gledateljima da je medicinsko osoblje koje je zaduženo sa Reesovu trudnoću ustvari izvježbano da bude osjetljivo prema Reeseu i njegovom partneru dok prolaze kroz ovo iskustvo.

Reese je rekao za CNN da je razlog zbog kojeg je htio ostati trudan i roditi taj što želi vidjeti više ljubavi u svijetu. Par je uzbuđen što će svojoj obitelji s djecom dodati i dijete koje je prirodno začeto.

CNN nije priznao kontroverzu koju je ovaj događaj izazvao. Umjesto toga, prikazali su par kao normalnu obitelj s tradicionalnim vrijednostima. Ako ništa drugo, reportaža je bila pozdravljanje i veličanje transesksualnog pitanja i ekstremno je naklonjena LGBTQ ideologiji.

IMAŠ KOMENTAR?

4 razloga za susret s Bogom u tajnosti „A ti, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata svoja i pomoli se Ocu svojemu koji je u tajnosti. I Otac tvoj, koji vidi u tajnosti, uzvratit će ti ...
Nakon smrti svoje žene, posadio je tisuće stabala – 17 godina kasnije, otkriven je njihov oblik Kada je brak u pitanju svi se nadaju dugom i snažnom braku. To je brak koji traje 50, 60 ili 70 godina.
Znate li kako zahvalnost djeluje na bolesno tijelo? Ova žena je doživjela pravo čudo! Neki vjernici iznova mole za određene stvari bez da dožive uslišenje. Na kraju budu obeshrabreni zato što ne posjeduju više vjere ili počinju misle da...
Roditelji užasnuti: Đokovići, prestanite našu djecu učiti vašoj sekti! Zaklada Novak Đoković u škole uvodi budističko-sektaški program putem kojeg se na perfidan način djeca uvode u budističke meditativne prakse.
Molitva za strpljenje i mir Strpljenje je nadnaravni plod Duha Svetoga koji nam daje milost da prihvatimo stvari koje ne možemo kontrolirati.
5 znakova da je tog muškarca Bog poslao u vaš život Drage žene, kako možete znati da ste pronašle pravog muškarca? Ovi znakovi će ga razotkriti!
Plače li Bog? Evanđelja bilježe razne emocije koje je Isus izrazio, uključujući i par prilika gdje je plakao zbog drugih ljudi (Ivan 11,35; Luka 19,41).