Podijeli objavu
vjenčao se za ljubav svog života
Foto: Facebook

Codyjevi i Maryni snovi da ostare zajedno su se slomili kada su liječnici rekli da nema ništa više što mogu učiniti za Codyja u bolnici. Poslan je kući da umre.

S malo preostalog vremena, Codyjeva obitelj je učinila sve da mu ispuni posljednju želju. Prije nego što je otišao susresti se s Isusom, umirući mladić je oženio Mary, ljubav svog života.

Cody i Mary
Foto: Facebook

Codyjeva i Maryna priča nije kao ostale. Par iz srednje škole je znao da će se jednog dana vjenčati. Ali nisu očekivali da će njihovo vrijeme u braku biti tako kratko. Cody Phillips se susreo sa smrću prvi put kada je imao 15 godina. Dijagnosticirana mu je pulmonalna hipertenzija (visok krvni tlak u plućima) i dano mu je 24 sata života, piše Godupdates.com.

“Svi njegovi snovi da završi srednju školu, ima djecu, uživa u vožnji bicikla, i postane čovjek kakav je trebao su ostali samo snovi”, piše na Codyjevoj GoFundMe stranici.

Ali Bog nije sve završio.

Još vremena

2012. godine Cody je imao transplantaciju pluća, što ga je blagoslovilo s još nekoliko godina kako bi ispunio snove koje je imao za ovaj život.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Ubrzo nakon uspješne transplantacije, Cody je upoznao Mary. Par je uživao u dvije prelijepe zajedničke tinejdžerske godine.

Ali u prosincu 2016. godine Codyevo tijelo je počelo odbacivati transplantirana pluća. Borio se snažno, a bilo je dana kada je izgledalo da mu je bolje. Ali to je bilo samo privremeno. Na kraju su doktori rekli da nema ništa više što mogu učiniti.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Četiri dodatne godine nikada neće biti dovoljne onima kojima Cody nedostaje i koji ga vole. Ali toliko radosti i ljubavi je ispunilo te godine. Bilo je dovoljno da Cody ostavi trag na ovom svijetu – da ispuni posebnu svrhu koju je Bog imao za njega.

“Blago ožalošćenima: oni će se utješiti!” Matej 5,4

Foto: Facebook
Foto: Facebook

IMAŠ KOMENTAR?

4 razloga za susret s Bogom u tajnosti „A ti, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata svoja i pomoli se Ocu svojemu koji je u tajnosti. I Otac tvoj, koji vidi u tajnosti, uzvratit će ti ...
Nakon smrti svoje žene, posadio je tisuće stabala – 17 godina kasnije, otkriven je njihov oblik Kada je brak u pitanju svi se nadaju dugom i snažnom braku. To je brak koji traje 50, 60 ili 70 godina.
Znate li kako zahvalnost djeluje na bolesno tijelo? Ova žena je doživjela pravo čudo! Neki vjernici iznova mole za određene stvari bez da dožive uslišenje. Na kraju budu obeshrabreni zato što ne posjeduju više vjere ili počinju misle da...
Roditelji užasnuti: Đokovići, prestanite našu djecu učiti vašoj sekti! Zaklada Novak Đoković u škole uvodi budističko-sektaški program putem kojeg se na perfidan način djeca uvode u budističke meditativne prakse.
Molitva za strpljenje i mir Strpljenje je nadnaravni plod Duha Svetoga koji nam daje milost da prihvatimo stvari koje ne možemo kontrolirati.
5 znakova da je tog muškarca Bog poslao u vaš život Drage žene, kako možete znati da ste pronašle pravog muškarca? Ovi znakovi će ga razotkriti!
Plače li Bog? Evanđelja bilježe razne emocije koje je Isus izrazio, uključujući i par prilika gdje je plakao zbog drugih ljudi (Ivan 11,35; Luka 19,41).