Za 9 mjeseci je svojim rukama izgradila kuću: Majka 4 djece napravila savršeni dom

Sve se može kad se hoće! Ova majka četvero djece je za 9 mjeseci svojim rukama izgradila kuću za svoju obitelj. 

Teško je zamisliti da bi žena bez imalo građevinskog iskustva mogla sagraditi kuću na dva kata s pet soba samo gledajući upute na YouTubeu.

Cara Brookins i njezinih četvoro djece su živi dokaz da se i to može kad se hoće.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Njezin najstariji sin Drew pomogao je da majka Cara izradi nacrt kuće i dobije odobrenje od strane grada za izgradnju, njezina kći Jada je dovlačila vodu iz susjedovog ribnjaka i miješala beton za temelje, dok je njena druga kći pravila hranu za sve njih.

Tako je uspjela sagraditi kuću za sebe i svoju djecu za svega devet mjeseci rada. Prošli su kroz sve: od kopanja temelja do zidanja zidova kuće.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Kada su inspektori za pregledanje kuća došli, bili su iznenađeni kako je sve profesionalno odrađeno, ne vjerujući da je to izgradila jedna majka bez imalo znanja o građevini.

Svoj dom koji ima biblioteku, garažu za tri automobila, pet spavaćih soba i dva kata nazvali su Inkwell Manor, a kuća danas vrijedi oko pola milijuna dolara.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Ispod možete pogledati kako je to sve izgledalo, i konačno kako to izgleda kuća koja je napravljena samo uz pomoć uputa gledanih na YouTubeu.

NAJNOVIJE!