Podijeli objavu
Sve se može kad se hoće!

Teško je zamisliti da bi žena bez imalo građevinskog iskustva mogla sagraditi kuću na dva kata s pet soba samo gledajući upute na YouTubeu. Cara Brookins i njezino četvoro djece su živi dokaz da se i to može kad se hoće.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Njezin najstariji sin Drew pomogao je da majka Cara izradi nacrt kuće i dobije odobrenje od strane grada za izgradnju, njezina kći Jada je dovlačila vodu iz susjedovog ribnjaka i miješala beton za temelje, dok je njena druga kći pravila hranu za sve njih.

Tako je uspjela sagraditi kuću za sebe i svoju djecu za svega devet mjeseci rada. Prošli su kroz sve: od kopanja temelja do zidanja zidova kuće.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Kada su inspektori za pregledanje kuća došli, bili su iznenađeni kako je sve profesionalno odrađeno, ne vjerujući da je to izgradila jedna majka bez imalo znanja o građevini.

Svoj dom koji ima biblioteku, garažu za tri automobila, pet spavaćih soba i dva kata nazvali su Inkwell Manor, a kuća danas vrijedi oko pola milijuna dolara.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Ispod možete pogledati kako je to sve izgledalo, i konačno kako to izgleda kuća koja je napravljena samo uz pomoć uputa gledanih na YouTubeu.

IMAŠ KOMENTAR?

4 razloga za susret s Bogom u tajnosti „A ti, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata svoja i pomoli se Ocu svojemu koji je u tajnosti. I Otac tvoj, koji vidi u tajnosti, uzvratit će ti ...
Nakon smrti svoje žene, posadio je tisuće stabala – 17 godina kasnije, otkriven je njihov oblik Kada je brak u pitanju svi se nadaju dugom i snažnom braku. To je brak koji traje 50, 60 ili 70 godina.
Znate li kako zahvalnost djeluje na bolesno tijelo? Ova žena je doživjela pravo čudo! Neki vjernici iznova mole za određene stvari bez da dožive uslišenje. Na kraju budu obeshrabreni zato što ne posjeduju više vjere ili počinju misle da...
Roditelji užasnuti: Đokovići, prestanite našu djecu učiti vašoj sekti! Zaklada Novak Đoković u škole uvodi budističko-sektaški program putem kojeg se na perfidan način djeca uvode u budističke meditativne prakse.
Molitva za strpljenje i mir Strpljenje je nadnaravni plod Duha Svetoga koji nam daje milost da prihvatimo stvari koje ne možemo kontrolirati.
5 znakova da je tog muškarca Bog poslao u vaš život Drage žene, kako možete znati da ste pronašle pravog muškarca? Ovi znakovi će ga razotkriti!
Plače li Bog? Evanđelja bilježe razne emocije koje je Isus izrazio, uključujući i par prilika gdje je plakao zbog drugih ljudi (Ivan 11,35; Luka 19,41).