Podijeli objavu
iskreno voli
Foto: Pixabay

Jeste li se ikada zapitali da li vas osoba s kojom ste u vezi stvarno voli? Odgovor na to pitanje ne treba tražiti u riječima već u djelima, a priča o mudracu i čovjeku će vam pomoći da odgonetnete to pitanje.

Ova priča se odnosi i na muškarce i na žene, pa ako vaša voljena osoba zaista radi ove stvari, znajte da vas iskreno voli.

Pitao jedan čovjek mudraca: “Kako ću znati da me žena zaista voli?” A mudrac mu odgovori: “Ako bude radila 14 stvari, budi uvjeren da te voli.”

Muž upita: “A koje su to stvari?”

Mudrac odgovori:

Ako voli tvoje ponašanje… i voli onoga tko tebe voli.

Da se ne ljuti ako joj se protiviš u mišljenju/ako tvoje mišljenje bude suprotno od njenog.

Ako je pogodi tvoja ljutnja ili tuga.

Ako, zbilja, stalno pokušava naći teme za razgovor s tobom.

Ako te pita za savjet kad bi god pokušala da nešto učini ili da poduzme neku odluku.

Ako se obraduje tvom poklonu bez obzira koliko bio skroman.

Ako ti pokušava biti podrška ili se ponudi učiniti nešto od tvojih obaveza.

Ako je zabrinjava tvoje odsustvo.

Ako želi da učiniti sve što će te zadovoljiti i ne ponavlja ono što će te naljutiti.

Ako joj ne smeta tvoj slabi prihod.

Ako podnosi bol radi tebe.

Ako pokušava biti dio tvojih ideja i zanimanja i pokušava ući u tvoj svijet i doći do tvojih zanimanja i tvog posla.

Ako se ne srami tvog posla bez obzira koji je.

Kada ti pomaže u dobrim djelima.

IMAŠ KOMENTAR?

4 razloga za susret s Bogom u tajnosti „A ti, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata svoja i pomoli se Ocu svojemu koji je u tajnosti. I Otac tvoj, koji vidi u tajnosti, uzvratit će ti ...
Nakon smrti svoje žene, posadio je tisuće stabala – 17 godina kasnije, otkriven je njihov oblik Kada je brak u pitanju svi se nadaju dugom i snažnom braku. To je brak koji traje 50, 60 ili 70 godina.
Znate li kako zahvalnost djeluje na bolesno tijelo? Ova žena je doživjela pravo čudo! Neki vjernici iznova mole za određene stvari bez da dožive uslišenje. Na kraju budu obeshrabreni zato što ne posjeduju više vjere ili počinju misle da...
Roditelji užasnuti: Đokovići, prestanite našu djecu učiti vašoj sekti! Zaklada Novak Đoković u škole uvodi budističko-sektaški program putem kojeg se na perfidan način djeca uvode u budističke meditativne prakse.
Molitva za strpljenje i mir Strpljenje je nadnaravni plod Duha Svetoga koji nam daje milost da prihvatimo stvari koje ne možemo kontrolirati.
5 znakova da je tog muškarca Bog poslao u vaš život Drage žene, kako možete znati da ste pronašle pravog muškarca? Ovi znakovi će ga razotkriti!
Plače li Bog? Evanđelja bilježe razne emocije koje je Isus izrazio, uključujući i par prilika gdje je plakao zbog drugih ljudi (Ivan 11,35; Luka 19,41).