„Hvala ti Gospodine, hvala ti Gospodine!“ Medicinska sestra svjedočila čudu paralizirane pacijentice koja je prohodala!

paralizirana pacijentica prohodala
Snimka zaslona: YouTube

U popularnom viralnom videu koji je osvojio srca cijelog interneta, 17-godišnja djevojka iz grada Denton u Teksasu je šokirala medicinske sestre kada je ustala iz invalidskih kolica i prohodala.

Bila je paralizirana 11 dana i rekli su joj da ima 5% šanse ponovno prohodati. Čudo je snimljeno videom, a nakon njega medicinska ju je sestra zagrlila u najveći zagrljaj ikada.

Bailey Murrill igrala se s konjima sa svojim ocem kada je pala na leđa na nezgodan način te je izgubila osjet u obje noge. Idućih je 11 dana provela u bolnici u Dallasu paralizirana. Liječnici nisu mogli pronaći uzrok njezina oboljenja.

Kroz cijeli je proces Bailey ostala u čvrstoj vjeri u Boga. „Cijelo sam vrijeme imala stav da ću se predati u Njegove ruke i biti spremna na svaku njegovu odluku“, rekla je. Bailey se duboko povezala sa medicinskom sestrom iz videa preko zajedničke vjere u Boga.

11. travnja 2015. Bailey je prolazila kroz fizikalnu terapiju i tada je osjetila noge. Njezini su terapeuti mogli vidjeti kako se mišići u nogama pokreću.

Bailey je bila uzbuđena i svoju je najdražu medicinsku sestru htjela iznenaditi na poseban način. „Dala mi je toliko radosti kada sam ju trebala, pa sam odlučila uzvratiti“, objasnila je Bailey.

Becky Murrill je snimila vidio u kojem se Bailey dovozi u kolicima do medicinske sestre koja hoda prema njoj i kaže „Čula sam da me Bailey traži.“

Medicinska sestra je prije toga bila zapela sat vremena u dizalu, i nije mogla ni sumnjati da će joj se cijeli dan promijeniti. Bailey je tiho stajala kada je medicinska sestra ispustila krik uzbuđenja i sreće te zagrlila Bailey snagom koja se osjeti preko videa! Dok je grlila Bailey poput djeteta koje grli plišanu igračku, medicinska je sestra rekla „Hvala ti Gospodine, hvala ti Gospodine!“

Možete osjetiti emocije kako ispunjavaju hodnik, a sestra je rekla Bailey da se molila za nju. „Tako sam sretna zbog tebe. Jaaako sam sretna zbog tebe“, rekla joj je sestra. „Vidiš, rekla sam ti, samo zadrži vjeru.“

Bailey je puštena iz bolnice 14. travnja 2015., dva tjedna prije mature.

5 stvari kojima možete u trenu ubiti vaš brak Vrlo je lako ubiti brak. Možda ćete se iznenaditi kako je to lako učiniti.
Zašto nikada ne pijem alkohol? Prije 46 godina, 1971. godine, Gospodin me je svojom milošću spasio od grešnog uništenja koje je uključivalo sve oblike drogiranja i alkoholne ovisnos...
Dvije godine nakon što mu je supruga preminula, muž otkriva njezinu tajnu koja ga je dovela do suza Dvije godine nakon što je Brenda izgubila svoju borbu s rakom jajnika, njezin muž David je primio posebnu poruku od nje.

IMAŠ KOMENTAR?