Majka je upalila mobitel svog pokojnog sina i otkrila strašnu istinu

sin samoubojstvo
Snimka zaslona: YouTube

Amy Briggs je imala dovoljno razloga biti ponosna na svog 16-godišnjeg sina Daniela, inteligentnog, pažljivog mladića koji je volio provoditi vrijeme u šumi, a u slobodno vrijeme je pomagao susjedima. Daniel je imao velike snove i planove.

Nažalost, tinejdžer si je oduzeo život …

Ovaj mladić definitivno nije odgovarao svojim vršnjacima u školi, pa su počeli ga maltretirati.

Iako na prvi pogled izgleda kao verbalno nasilje, stvari su se vremenom pogoršale i dobile dramatičan preokret, dječak je bio ismijavan, gađali su ga smećem, tukli i ponižavali.

Snimka zaslona
Snimka zaslona: YouTube

Roditelji su više puta intervenirali u školi, no situacija se nije poboljšala. Posljednja kap koja je prelila čašu bio je jedan SMS, u kome su mu doslovce napisali ”učini uslugi svijetu i ubij se”. Danjel više nije mogao podnijeti pritisak i zbog toga je izvršio samoubojstvo.

Otkriće ove tekstualne poruke na telefonu pokazalo je njegovoj majci koliko okrutno ponašanje je trpio i kako se on borio to sakriti od svih.

”Ako znate da netko trpi nasilje a ništa ne poduzimate, podjednako ste krivi kao i oni koji to čine!”, kaže Danielova majka kroz suze.

5 stvari kojima možete u trenu ubiti vaš brak Vrlo je lako ubiti brak. Možda ćete se iznenaditi kako je to lako učiniti.
Zašto nikada ne pijem alkohol? Prije 46 godina, 1971. godine, Gospodin me je svojom milošću spasio od grešnog uništenja koje je uključivalo sve oblike drogiranja i alkoholne ovisnos...
Dvije godine nakon što mu je supruga preminula, muž otkriva njezinu tajnu koja ga je dovela do suza Dvije godine nakon što je Brenda izgubila svoju borbu s rakom jajnika, njezin muž David je primio posebnu poruku od nje.

IMAŠ KOMENTAR?