Priča koja oduševljava i vraća vjeru u brak!

Ollie i Donald King iz Kentuckyja u braku su 68 godina, a i dalje su zaljubljeni jedno u drugo kao prvog dana kada su se sreli. O tome svjedoče njihovi pogledi, koje možete vidjeti kod tek zaljubljenih tinejdžera.

Kada je prošlog mjeseca njihova unuka na Facebooku objavila sliku, kojom ih je htjela iznenaditi za godišnjicu, Paige Franklin odlučila je napraviti seriju fotografija o ovom neobičnom paru. Ona ih je posjetila na farmi u Kentuckyju i uvjerila se u ljubavnu bajku koja traje tolike godine.

Donald i Oli imaju troje djece i petero unučadi, uključujući i 24-godišnju Ashley Owens, čija slika je otrkila priču o njihovoj ljubavi.

Foto: paigefranklinphotography.com
Foto: paigefranklinphotography.com

Ollie i Donald su dvije najzanimljivije duše, drago mi je što sam ih upoznala. U rujnu će biti u braku 68 godina. Oni više od 30 godina žive na farmi gdje uzgajaju goveda, sade kukuruz, soju i duhan – rekla je Paige.

Foto: paigefranklinphotography.com
Foto: paigefranklinphotography.com

Zanimljivo je da se nikada nisu razdvajali ili proveli večer jedno bez drugog, a kako kažu, za dugoročan brak zahvalnost duguju Bogu.

Foto: paigefranklinphotography.com
Foto: paigefranklinphotography.com

– Pitala sam Donalda da mi otkrije jednu stvar na koju je posebno ponosan kada je Ollie u pitanju. Pogledao me na sekundu, a zatim vratio pogled na nju i rekao: Ne postoji samo jedna stvar. Ona je nevjerojatna u kompletu – dodala je Paige.

5 stvari kojima možete u trenu ubiti vaš brak Vrlo je lako ubiti brak. Možda ćete se iznenaditi kako je to lako učiniti.
Zašto nikada ne pijem alkohol? Prije 46 godina, 1971. godine, Gospodin me je svojom milošću spasio od grešnog uništenja koje je uključivalo sve oblike drogiranja i alkoholne ovisnos...
Dvije godine nakon što mu je supruga preminula, muž otkriva njezinu tajnu koja ga je dovela do suza Dvije godine nakon što je Brenda izgubila svoju borbu s rakom jajnika, njezin muž David je primio posebnu poruku od nje.

IMAŠ KOMENTAR?