Otac ostavio kćerku s 14 pasa: Ovakav prizor nije očekivao!

djevojčica 14 pasa
Snimka zaslona: YouTube

Zelena trava u Norveškoj, šuma u pozadini i jedna velika “banda”. Djevojčica je okružena s 14 pasa, odraslih, ali i malih njemačkih ovčara.

Otac je odmah počeo snimati prizor. Nakon određenog vremena, bilo je nevjerojatno!

Malena djevojčica je “poludjela” od sreće i radosti! Ona se sa psima juri, igra, a oni u potpunosti prate njenu energiju! Jure po polju, prate svaki njezin pokret i uživaju u zajedničkoj igri.

Pogledajte ovaj predivan prizor:

Dvije godine nakon što mu je supruga preminula, muž otkriva njezinu tajnu koja ga je dovela do suza Dvije godine nakon što je Brenda izgubila svoju borbu s rakom jajnika, njezin muž David je primio posebnu poruku od nje.
Roditelji su se počeli opraštati od svoje kćerke veličine teniske loptice – nekoliko tjedana kasnije doktori ne mogu vjerovati svojim očima Roditelji Hannah Wicks i Steve McSween su radosno i uzbuđeno čekali rođenje svoje kćerke. Ali trudnoća nije tekla kako su očekivali.
Nadnaravna intervencija? Kamera u Poljskoj snimila nevjerojatno čudo Prometna kamera u Poljskoj snimila je nevjerojatno čudo. Žena je hodala niz ulicu kada su se dva automobila sudarila, a jedan od njih je išao ravno na...

IMAŠ KOMENTAR?