Vratila se s posla i shvatila da je muž oteo njezinog malenog sina: Nakon 20 godina događa se nevjerojatno!

Maria Mancia je živjela sa svojim mužem Valentinom Hernandezom i 18-mjesečnim sinom Steveom. Kada se jednog dana vratila kući s posla, dogodilo se nešto strašno. Kuća je bila prazna i nešto je bilo čudno. Ono što je uslijedilo ostavilo ju je šokiranom.

Nakon što se vratila kući, Maria je pretražila cijelu kuću i primijetila da je njezin sin nestao, ali ne samo on – već i njezin muž.

On nije ostavio nikakvu poruku gdje je mogao otići i čak je ponio sa sobom sve Stevove slike, čak i kad je bio u utrobi! Marija je bila slomljena. Trebalo se suočiti s činjenicom da je Valentin oteo njihovo jedino dijete.

Maria je istog trena nazvala policiju

Maria je istog trena nazvala policiju, ali bez bilo kakve fotografije djeteta nije bilo puno nade za pronalaženje. Ovo se dogodilo 1995. godine, a Maria nije posjedovala ni jednu. Nakon toga je policija pronašla jednu fotografiju kod rodbine. Fotografija je bila crno-bijela i loše kvalitete, ali je Mariji to jedino bilo preostalo.

Prolazilo je vrijeme i potraga nije napredovala. Tekli su dani, mjeseci, godine i još uvijek ništa. 21 godinu kasnije Maria je još uvijek svaki dan gledala njegovu jedinu fotografiju, njegovu tamnu kosu, lice … Za nju je vrijeme stalo dana kada je nestao. Danas bi imao 22 godine. Je li sretan? Ima li djevojku? Je li uopće živ?

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Jednog dana je policija iz San Bernardina otkrila neke dokaze koji su ih vodili do meksičkog grada Puebla. Pronašli su mladića koji je bio živ i zdrav. Maria je ponovo bila puna nade, ali je bila strpljiva. To možda nije bio njezin sin. DNK test je proveden i Marija je zabrinuto čekala rezultate.

Tada su stigle neočekivane vijesti: mladić je bio Steve! Kada je Maria saznala da je on živ, nije mogla sakriti suze. Njezin 21-godišnji san je postao java! Kada je vidjela Stevea nakon njihovog dugog razdvajanja, osjetila se nervozno i ​​euforično. Majka i sin su se zagrlili, a taj trenutak nije mogao biti ljepši i dirljiviji.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Izrastao je u zgodnog mladića! Bili su razdvojeni 20 godina, ali je ljubav i dalje bila jaka. Za Stevea je ovo također bio trenutak jakih emocija. “Bio sam šokiran”, rekao je. “Nisam znao je li živa ili ne i onda sam dobio poziv da me ona traži, to je bilo kao da su me polili posudom punom hladne vode. Ali to je dobro, dobro je.”

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Mladić je donio poseban poklon za majku

Povodom ovog dugoočekivanog spajanja, mladić je donio vrlo poseban poklon za svoju majku: svoje fotografije. Maria, koja je provela više od dva desetljeća gledajući samo jednu jedinu fotografiju koju je imala od svog sina, nije imala riječi kojima bi opisala svoju sreću.

Mariji i Steveu je preostalo mnogo toga da naprave. Steve trenutno studira pravo u Meksiku, ali se nada da će nastaviti studije u Americi. Bliskost s majkom pomoći će mu nadoknaditi sve što je propustio dok je bio razdvojen od nje.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Što se tiče Valentina, “oca otmičara”, on je ponovno nestao bez traga. Neki ljudi čak govore da je mrtav, a što se tiče Marije i Stevea, najbitnije je da sada uživaju u životu punim plućima.

NAJNOVIJE!

Gdje je Isus pokopan

Gdje je Isus pokopan?

Poncije Pilat

Tko je bio Poncije Pilat?