JEDNA SVJETSKA RELIGIJA: Najnoviji papin video nas je ostavio u šoku

Na YouTubeu je prije nekoliko dana objavljen video u kojem papa Franjo govori o ujedinjenju svih svjetskih religija i stvaranju jedne globalne religije koja bi imala elemente kršćanstva, islama, budizma i judaizma.

Papa Franjo je nekoliko puta ranije spomenuo, a i sada ponavlja ”svi mi smo djeca Božja”, bez obzira na vjersko ili religijsko uvjerenje. Ovo je u potpunosti suprotno Bibliji koja govori da se jedino nanovo rođeni u Isusu Kristu mogu zvati Božjom djecom.

Apostol Ivan u svom Evanđelju piše: “Onima koji ga primiše podade moć da postanu djeca Božja: onima koji vjeruju u njegovo ime.” (Ivan 1, 12)

Uistinu, svi ste sinovi Božji, po vjeri u Kristu Isusu.  Doista, koji ste god u Krista kršteni, Kristom se zaodjenuste.  Nema više: Židov – Grk! Nema više: rob – slobodnjak! Nema više: muško – žensko! Svi ste vi Jedan u Kristu Isusu! (Galaćanima 3, 26-8)

Islam, budizam i judaizam negiraju Isusa Krista kao Sina Božjega (božanstvo). Je li ovo dokaz da se ispunjavaju biblijska proročanstva o antikristovoj religiji?

NAJNOVIJE!