Svijet će iznenada pogoditi kataklizmički događaj

Svijet će iznenada pogoditi kataklizmički događaj, prvi od posljednjih Božjih sudova. Od toga velikog događaja zemlja će zateturati.

Izaija govori da kad se to dogodi, neće se moći kamo pobjeći: “On ponizuje grad visoko uzdignut, on ga snizuje do zemlje, spušta u prah” (Iz 26,5). “Sažgani su žitelji zemljini” (Iz 24,6).

Kad se to jednom dogodi, izbit će krajnji kaos. Sve će gradske aktivnosti stati i društvo će pasti u masovan nered.

Vladina povjerenstva bit će bespomoćna da bi povratila zdrav razum. Ni državna policija, ni nacionalna garda, ni vojska neće moći vratiti mir usred tog obrta događaja.

Dobro se sjećate kad su Tornjevi blizanci bili uništeni, pomoć je u New York stizala sa svih strana svijeta. Došla je vojska ljudi da pomogne na bilo koji način. Ali prizor u Izaijinu proročanstvu drukčiji je: ova nesreća bit će izvan svake mogućnosti ljudske pomoći.

Kad jednom dođe do tog suda, on će uništiti gospodarstvo. Bogati trgovci stajat će i s užasom gledati svoju propast plačući i naričući. U jednom trenu, sve bogatstvo koje su nagomilali svest će se na nulu.

Ivan opisuje taj prizor: “Trgovci ovim stvarima koje je ona obogatila stat će daleko u strahu od njezine muke te će plakati i tugovati: ‘Jao! Jao, veliki grade… jer je u jednom jedinom času propalo toliko bogatstvo” (Otk 18,15-17).

VIDI OVO: 10 sigurnih znakova posljednjeg vremena

Preko noći, prestat će svako kupovanje i prodavanje. Svaki restoran i bar bit će zatvoren, svako opijanje i svaka glazba prestat će. Doista, svaki trag veselja, radosti i sreće nestat će: “…uzdišu svi što bijahu srca vesela. Prestalo je veselje uz bubnje, zamrla je graja razigrana; umukla je glazba sa citara. Ne pije se više vino uz pjesmu… nesta svakog veselja” (Iz 24,7-9.11).

Da, ovo je slika tmine i propasti, ali to nije moje proročanstvo. Ova riječ bila je dana od Svetog Duha Boga Svevišnjeg da je iznese pravedan prorok Izaija. Čak se i sekularan svijet priprema za to.

Milijarde su potrošene na sigurnost Amerike, Engleske, Europe i Izraela. Zašto? Vojni eksperti upozoravaju da teroristički napad koji će utjecati na čitav svijet sigurno dolazi.

Možda ćete pitati: “Zašto bi se čitav svijet promijenio ako se nuklearni napad dogodi samo na jednom gradu?” Zbog straha od odmazde. Ako neka nacija izvede takav napad, budite sigurni da će za nekoliko sati ta ista nacija biti zbrisana.

Sjetite se Izraelova plana poznata kao Samsonova opcija. Onoga trenutka kad će nuklearna bojeva glava biti lansirana protiv njih, on će lansirati nuklearne projektile da unište glavne gradove svih neprijateljskih država. Svijet je postao tempirana bomba, a vrijeme brzo istječe.

Autor: David Wilkerson

NAJNOVIJE!