Misteriozan lik pojavio se iznad kolibe koja je čudesno očuvana u strašnom požaru

Misteriozan lik nalik anđelu pojavio se u dimu iznad kolibe. Ona je čudesno očuvana u strašnom požaru koji je uništio obiteljski ranč.

Je li taj misteriozni lik anđeo?

Kada je u mjestu Henry’s Creek u blizini grada Idaho Falls izbio požar, Jeanette i Bruce Empey su bili spremni na ono najgore. Činilo se sigurnim da će požar – koji je opustošio više od 50 000 jutara zemlje – uništiti u potpunosti obiteljski ranč.

No, obitelj je vjerno molila za božansku intervenciju. Osim što je njihov posjed čudesno ostao netaknut, misteriozan lik, nalik anđelu, pojavio se u dimu!

Vatrogasni zaštitinik

Priloženu fotografiju požara u Henry’s Creeku, koji se krenuo širiti ravno prema njihovom obiteljskom posjedu, zabilježio je Bruce.  Fotografija, koju je Jeanette nazvala „Vatrogasni zaštitnik“, ubrzo se proširila internetom nakon što ju je objavila na Facebooku.

Za obitelj Empey, tajanstveni lik koji se može jasno vidjeti u dimu potvrđuje da je njihovo vlasništvo sačuvano zahvaljujući Bogu i Njegovim anđelima!

VIDI OVO: Anđeli čuvari: Postoje li i što Biblija kaže o njima?

„Moj suprug i sin otišli su na imanje u ponedjeljak navečer nakon što su saznali da je vatra prošla Bone Road i krenula prema našem mjestu“, rekla je Jeanette. „Vatrogasci su se pojavili i rekli mom suprugu kako će kuće izgorjeti i da bi iz sigurnosnih razloga trebao otići.“

Bruce i njegov sin su se zatim popeli na liticu kako bi nadgledali imanje, pomireni s činjenicom da nemaju izbora nego gledati kako gori. I dok je obitelj očekivala da će sve izgubiti, ipak su se molili za drugačiji ishod.

misteriozan lik
Foto: Facebook

Čudo!

Njihove su molitve dobile odgovor sljedećeg jutra! Kad su se vratili na imanje kako bi provjerili situaciju, otkrili su da požar nije uopće zahvatio njihov posjed.

„Kolibe nisu izgorile! Spašene su!“, rekla je Jeanette.

Ali, opasnost tada još uvijek nije prošla. Nastupio je vjetar koji je uzrokovao ponovnu vatru. Jeanette je primila tekstualnu poruku u kojoj je pisalo da gori tek 5 metara od njihove kolibe.

misteriozan lik 2
Foto: Facebook

Stoga, obitelj je ponovno molila. I imanje je opet čudesno ostalo pošteđeno!

„Postoji oaza usred ove izgorene zemlje,“rekla je Jeanette. „Za mene, to je pravo čudo.“

misteriozan lik 3
Foto: Facebook

To je bio taj dan, dok su Bruce i njegov sin čekali da plamen opustoši njihovo imanje, kada je Bruce zabilježio fotografiju koja je sada postala jako poznata. I mnogi se slažu da je misteriozni lik definitivan znak da su Bog i Njegovi anđeli zaštitili obitelj Empey toga dana.

„Sve je izgorjelo osim područja oko kolibe. Znam da nam je Bog pomogao.“ – rekla je Jeanette.

Što vi mislite o ovoj čudesnoj pojavi?

„Žudite, a nemate; ubijate i hlepite, a ne možete postići; borite se i ratujete. Nemate jer ne ištete. Ištete, a ne primate jer rđavo ištete: da u pohotama svojim potratite.“ Jak 4, 2-3.

NAJNOVIJE!