DOKUMENTARNI FILM: Otkrivenje – Nevjesta, Zvijer i Babilon

otkrivenje zaručnica
Screenshot: YouTube

Dokumentarni film Otkrivenje: Nevjesta, Zvijer i Babilon preispituje popularni pogled na posljednju knjigu Biblije, Otkrivenje, pokazujući da Biblija uči nešto radikalno drugačije – učenje koje je dugo vremena bilo shvaćeno od kršćanske crkve sve dok se nije desio iznenadni i neočekivani preokret u tumačenju Biblije, krajem 19-og stoljeća.

Umjesto toga, vidjet ćete tko je zaista nevjesta iz Otkrivenja 12, žena iz otkrivenja 17 i Babilon, kao i rat koji se vodi oko srca Kristove Crkve.

Shvatit ćete duboke implikacije za kršćane koji su, na razne načine, zavedeni u vezi stvarnog Isusa i događaja posljednjeg vremena.

Cijeli dokumentarni film pogledajte u videu ispod!

Naša beba zbog ovoga više nije s nama, već je u Božjem zagrljaju: Roditelji, pazite da se ne dogodi vašem djetetu Shane i Nicole Sifrit su 1. lipnja dobili svoju kćerkicu Marianu. Sve je bilo u redu, a onda je, samo tjedan dana nakon rođenja, Mariana postala letar...
Oženjeni muškarac poslao je zavodljivu poruku udanoj ženi: Ovakav odgovor nije očekivao! Kada je novi „prijatelj“ započeo razgovor s njom, nije vidjela ništa neobično u tome.
Dvogodišnjak čudesno spasio brata blizanca na kojeg se srušio ormar Dvogodišnji blizanci Brock i Bowdy Shoff iz Utaha bezbrižno su se igrali u svojoj sobi kada se na Brocka odjednom srušio drveni ormar.

IMAŠ KOMENTAR?