Trudnica radila 2 posla kako bi preživjela: Šef joj je priredio iznenađenje

Ovo je pravi način na koji bi svi poslodavci trebali postupati prema svojim radnicima.

Trudnica iz ove video snimke je rodila dva posla kako bi preživjela. Jednog dana šef joj je priredio iznenađenje koje nikada neće zaboraviti.  

U svom popularnom showu The Profit, milijunaš Marcus Lemonis ulaže svoj novac u biznise koji su propali ili se teško razvijaju.

Lemonis je svjestan da ako se prema svojim radnicima ponašate ljubazno i pošteno, oni će bolje obavljati svoj posao te će biti produktivniji i zadovoljniji.

Screenshot: YouTube
Screenshot: YouTube

SAD je država koja ne podržava ženska prava na poslu, pogotovo kada žene zatrudne i kada im je potrebno porodiljno odsustvo. U tim situacijama uglavnom ostanu bez posla i to već nakon 12 tjedana trudnoće, pa se teško snalaze za buduća primanja.

VIDI OVO: Njezin šef ju je pratio nakon posla. Ono što je vidio mu je zauvijek promijenilo život

Tami Forbes je jedna od takvih radnica koja ima tjednu plaću od svega 300 dolara. Kod kuće odgaja 8-godišnje blizance i ujedno očekuje svoje treće dijete. Radi i kao konobarica kako bi povećala svoje prihode.

Screenshot: YouTube
Screenshot: YouTube

Lemonis je odlučio pomoći ovoj ženi dajući joj šest mjeseci odmora i posao kad vrati sa porodiljskog dopusta i to takav da je dobro plaćen. Tami nije mogla ostati ravnodušna na ovu gestu, pa je zaplakala.

Ovo je pravi način na koji bi svi poslodavci trebali tretiraju svoje radnike. Ovaj dirljivi trenutak je zabilježen i video snimkom…

NAJNOVIJE!