Otac ostavio ženu i sedmero djece da bi živio kao šestogodišnja djevojčica

transvestit iz Kanade
Foto: Taringa.net

Sedmero djece i 23 godine braka nije zaustavilo Stefonkneea Wolschta da napusti svoju obitelj.

Sada, šest godina kasnije, transvestit dubokog glasa iz Kanade – nekad poznat kao „Paul” – kaže da živi kao šestogodišnja djevojčica, piše Zdravstveniodgoj.com.

U videu koji je objavio portal The Daily Xtra, u suradnji s The Transgender Project, Wolscht kaže: „Ne mogu poreći da sam bio u braku. Ne mogu poreći da imam djecu.”

No, također kaže da je njegov život šestogodišnjeg djeteta, uz podršku dvoje starijih prijatelja koji se ponašaju kao njegovi roditelji, način na koji je „sada krenuo naprijed”.

„Vratio sam se da budem dijete. Ne želim biti odrasla osoba u ovom trenutku”, kaže on.

Prema Wolschtu, „Bio sam trans” prije nego je susreo i oženio svoju suprugu, Mariu. U 46. godini života odlučio je živjeti kao žena i ona mu je rekla da „prestane biti trans ili da ode”.

I tako je otišao započevši 2009. godine hormonsku terapiju.

Nakon nekoliko pokušaja samoubojstva, gubitka posla i beskućništva, Wolscht kaže: „Imam mamu i tatu, usvojenu mamu i tatu kojima je potpuno ugodno sa mnom kao malom djevojčicom”

„I njihova djeca i njihovi unuci potpuno me podržavaju”, kaže 52-godišnji muškarac, koji se navodno igra s unucima svojih usvojitelja.

Ovaj slučaj je dokaz kako je transseksualnost ozbiljan poremećaj za koji je potrebna stručna pomoć.

Liječnici su mu rekli da mu je kćerka mrtva, no on ju je i dalje pokušavao oživiti. Nakon 30 minuta dogodilo se čudo! Ruslan Odomec i njegova supruga Anastasia odlučili su jednog dana pripremiti zabavu za svoje prijatelje, kada se i dogodila ova nepredviđena situacija...
Nervozni ste jer Bog još uvijek nije odgovorio na vašu molitvu? Ova istina će vam promijeniti perspektivu! Možda Bog traži od vas da pričekate. Hoćete li čekati ili ćete sve pokušati učiniti u svoje vrijeme?
Žena je srela narkomana na ulici: Kada mu je ugledala lice, nije mogla vjerovati da je to on Kada je Wanja slučajno susrela prijatelja iz djetinjstva, Hinga, gotovo ga nije prepoznala. Bio je u potpunosti oslabljen i uništen zbog droge.
Imaš komentar?