Prince George će pohađati privatnu kršćansku školu

prince George
Foto: Alberto De Castro/Flickr
Sin Williama i Kate, princ George će pohađati privatnu kršćansku školu čije je najvažnije pravilo ”biti ljubazan”

Britanski princ George, treći u nasljednom redu za britanski tron, u rujnu kreće u privatnu kršćansku školu Thomas u jugozapadnom Londonu, izvijestila je Kensingtonska palača.

Ovakvim izborom njegovi roditelji William i Kate prekidaju s dosadašnjom tradicijom po kojoj su članovi kraljevske obitelji pohađali isključivo škole za dječake. William i njegov brat princ Harry pohađali su školu Wetherby u Notting Hillu.

Na internetskoj stranici škole Thomas stoji da je pohađa 540 djevojčica i dječaka u dobi između četiri i 13 godina i da je u njoj najvažnije pravilo “biti ljubazan”, piše Vecernji.hr. Na školskoj stranici piše da je škola kršćanska, a da je otvorena za sve vjere.

Prišla je beskućniku i ukrala mu novac: Nitko nije očekivao ono što je uslijedilo! Ovaj društveni eksperiment će vas natjerati da se zamislite kakvi smo to ljudi!
10 nepopularnih istina koje vaš sin treba čuti od vas Trebamo nastaviti iznositi samo istinu, čak i ako nije popularna, jer je u istini sloboda.
Jesu li materijalni blagoslovi znak Božje naklonosti? Ako nas bude materijalno blagoslovio, to nije zato što smo mi zaslužili, nego je to zato što je On dobar i želi nam blagoslov.

IMAŠ KOMENTAR?