Njegov otac je umro prije njegovog 16. rođendana, ali mu je ostavio najljepši poklon koji može zamisliti!

Jonathon
Snimka zaslona: Facebook

Jedna od sigurno najgorih stvari koja se može dogoditi u životu djeteta je prerana smrt roditelja. Upravo se to nažalost dogodilo Johnathonu iz Michigana i njegovoj sestri Chandler Mae. Ovaj mladi Amerikanac i ljubitelj metal glazbe bez oca je ostao u travnju, dva mjeseca prije svojeg 16. rođendana.

Prije nekoliko dana, kada je navršio 16. godina, Johnathonu sigurno nije bilo do slavlja, a još je manje, uvjereni smo, razmišljao o poklonima. No, o tome je unaprijed razmišljao njegov sada pokojni otac. Što se točno dogodilo opisala je slavljenikova sestra na Facebooku u objavi koju je podijelilo nekoliko stotina tisuća ljudi.

– Danas je 16. rođendan mojeg malog brata i prvi rođendan koji je slavio bez oca. Prije oko mjesec dana ostavila sam ga na lekcijama iz sviranja gitare, a jedna od njegovih instruktorica rekla mi je da nešto moram vidjeti. Kada mi je pokazala, pala sam na koljena, jednostavno nisam mogla vjerovati. No, čuvala sam tajnu sve do njegovog rođendana, napisala je Chandler Mae na Facebooku 7. lipnja.

– Jutros sam se probudila, pokupila brata iz škole i preko očiju mu stavila povez. Odvezla sam ga do glazbenog centra, a ono što se dogodilo možete vidjeti na snimci. Sretan ti rođendan, prijatelju. Tata je toliko ponosan na tebe. Volim te više no što to mogu opisati riječi, zaključila je svoju objavu Johnathonova sestra.

Njihov je otac naime Johnathonu nekoliko dana prije smrti kupio gitaru i priredio mu iznenađenje koje će pamtiti sve do kraja života.

Pogledajte snimku i slobodno pustite suzu. Ovako izgleda ljubav.

Naša beba zbog ovoga više nije s nama, već je u Božjem zagrljaju: Roditelji, pazite da se ne dogodi vašem djetetu Shane i Nicole Sifrit su 1. lipnja dobili svoju kćerkicu Marianu. Sve je bilo u redu, a onda je, samo tjedan dana nakon rođenja, Mariana postala letar...
Oženjeni muškarac poslao je zavodljivu poruku udanoj ženi: Ovakav odgovor nije očekivao! Kada je novi „prijatelj“ započeo razgovor s njom, nije vidjela ništa neobično u tome.
Dvogodišnjak čudesno spasio brata blizanca na kojeg se srušio ormar Dvogodišnji blizanci Brock i Bowdy Shoff iz Utaha bezbrižno su se igrali u svojoj sobi kada se na Brocka odjednom srušio drveni ormar.

IMAŠ KOMENTAR?