Kada roditelji odu na spavanje, u dječjoj sobi se događa nešto nevjerojatno!

dječja soba
Snimka zaslona: Facebook

Poznato je da, dok su mali, braća i sestre se neprestano svađaju oko igračaka, čak i tuku. Ali, ovih dana internetom kruži potpuno drugačiji primjer bratske ljubavi!

Njih dvojica su zajedno jači, a kad roditelji odu na spavanje, događa se nešto nevjerojatno!

Na njihovu žalost, a našu sreću, roditelji su sobu opremili kamerom, pa imamo priliku da uživamo gledajući kako trpogodišnji dječak uči jednogodišnjeg brata da se iskrade iz krevetića da bi se igrali zajedno! I to na tako domišljat način!

“Možeš ti to, Finn”, bodrio je bebicu stariji brat Oliver, a oduševljeni mama i tata su putem Facebooka podijelili video sa cijelim svijetom.

Pogledajte najslađu akciju ikada!

Dvogodišnjak čudesno spasio brata blizanca na kojeg se srušio ormar Dvogodišnji blizanci Brock i Bowdy Shoff iz Utaha bezbrižno su se igrali u svojoj sobi kada se na Brocka odjednom srušio drveni ormar.
Nakon 60 godina razdvojenosti pronašla je brata: Kada je saznala tko je on, ostala je bez teksta Nakon dugih 60 godina razdvojenosti, jedna žena iz Škotske pronašla je svog brata i ostala bez teksta kada je saznala tko je on.
Sinišu je majka napustila kada je imao 9 godina: Ne smeta mu siromaštvo, ni poljski WC, a ima nevjerojatan talent 12-godišnji Siniša Matijević živi s bakom i tatom u malenom selu Gornji Budački (Karlovačka županija) u kojemu živi svega 12 stanovnika.

IMAŠ KOMENTAR?