Zabluda posljednjeg vremena: Zašto mediji veličaju ovog „trudnog muškarca“?

trudni muškarac
Snimka zaslona: YouTube

CNN je prije nekoliko dana s oduševljenjem objavio vijest da transrodni muškarac Trystan Reese” nije samo muškarac s pivskim trbuhom”, već muškarac u trećem tromjesečju trudnoće. Ubrzo su gotovo svi mediji prenijeli ovu vijest.

Transrodni muškarac kojemu je, prema CNN reporterima Carmi Hassan i Dankinu Andoneu, prilikom rođenja “dodijeljen ženski spol”, očito nikada nije htio promijeniti svoje dijelove tijela.

Dakle, htio je ostati žensko? Ne baš, Reese je rekao: “Obavio sam neophodne izmjene tako da bih mogao nastaviti živjeti u svom tijelu.” Reese je promijenio sebe koristeći hormone i operaciju, ali je zadržao maternicu.

U videu, Reese objašnjava svojim fanovima zašto je kao muškarac želio bebu. Rekao je da je dio razloga kako bi razbio mit da svi transseksualci mrze svoja tijela. Za njega, ovaj mit nije točan, jer je rekao: “Nikad nisam osjećao kako trebam mijenjati svoje tijelo. I zasigurno ne mrzim svoje tijelo.”

Situacija je postala još više zbunjujuća kada je rekao da u početku nije htio biti muškarac. Reese je također objasnio da nije mrzio to što je žena: “jednostavno to nisam bio iznutra”. Stoga, bilo je u redu da opet postane žena dovoljno dugo da ostane trudan i rodi. CNN je rekao svojim gledateljima da je medicinsko osoblje koje je zaduženo sa Reesovu trudnoću ustvari izvježbano da bude osjetljivo prema Reeseu i njegovom partneru dok prolaze kroz ovo iskustvo.

Reese je rekao za CNN da je razlog zbog kojeg je htio ostati trudan i roditi taj što želi vidjeti više ljubavi u svijetu. Par je uzbuđen što će svojoj obitelji s djecom dodati i dijete koje je prirodno začeto.

CNN nije priznao kontroverzu koju je ovaj događaj izazvao. Umjesto toga, prikazali su par kao normalnu obitelj s tradicionalnim vrijednostima. Ako ništa drugo, reportaža je bila pozdravljanje i veličanje transesksualnog pitanja i ekstremno je naklonjena LGBTQ ideologiji.

Naša beba zbog ovoga više nije s nama, već je u Božjem zagrljaju: Roditelji, pazite da se ne dogodi vašem djetetu Shane i Nicole Sifrit su 1. lipnja dobili svoju kćerkicu Marianu. Sve je bilo u redu, a onda je, samo tjedan dana nakon rođenja, Mariana postala letar...
Zvijezda Beverly Hillsa se na internetu hvali sinom koji nosi haljinice Zvijezda "Beverly Hillsa 90210", Brian Austin Green (44), kaže da mu je svejedno odijevaju li se njegovi sinovi u haljine ili hlače jer je to potpuno ...
Oženjeni muškarac poslao je zavodljivu poruku udanoj ženi: Ovakav odgovor nije očekivao! Kada je novi „prijatelj“ započeo razgovor s njom, nije vidjela ništa neobično u tome.

IMAŠ KOMENTAR?