Prije nego što je otišao susresti se s Isusom, umirući mladić se vjenčao za ljubav svog života

vjenčao se za ljubav svog života
Foto: Facebook

Codyjevi i Maryni snovi da ostare zajedno su se slomili kada su liječnici rekli da nema ništa više što mogu učiniti za Codyja u bolnici. Poslan je kući da umre.

S malo preostalog vremena, Codyjeva obitelj je učinila sve da mu ispuni posljednju želju. Prije nego što je otišao susresti se s Isusom, umirući mladić je oženio Mary, ljubav svog života.

Cody i Mary
Foto: Facebook

Codyjeva i Maryna priča nije kao ostale. Par iz srednje škole je znao da će se jednog dana vjenčati. Ali nisu očekivali da će njihovo vrijeme u braku biti tako kratko. Cody Phillips se susreo sa smrću prvi put kada je imao 15 godina. Dijagnosticirana mu je pulmonalna hipertenzija (visok krvni tlak u plućima) i dano mu je 24 sata života, piše Godupdates.com.

“Svi njegovi snovi da završi srednju školu, ima djecu, uživa u vožnji bicikla, i postane čovjek kakav je trebao su ostali samo snovi”, piše na Codyjevoj GoFundMe stranici.

Ali Bog nije sve završio.

Još vremena

2012. godine Cody je imao transplantaciju pluća, što ga je blagoslovilo s još nekoliko godina kako bi ispunio snove koje je imao za ovaj život.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Ubrzo nakon uspješne transplantacije, Cody je upoznao Mary. Par je uživao u dvije prelijepe zajedničke tinejdžerske godine.

Ali u prosincu 2016. godine Codyevo tijelo je počelo odbacivati transplantirana pluća. Borio se snažno, a bilo je dana kada je izgledalo da mu je bolje. Ali to je bilo samo privremeno. Na kraju su doktori rekli da nema ništa više što mogu učiniti.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Četiri dodatne godine nikada neće biti dovoljne onima kojima Cody nedostaje i koji ga vole. Ali toliko radosti i ljubavi je ispunilo te godine. Bilo je dovoljno da Cody ostavi trag na ovom svijetu – da ispuni posebnu svrhu koju je Bog imao za njega.

“Blago ožalošćenima: oni će se utješiti!” Matej 5,4

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Naša beba zbog ovoga više nije s nama, već je u Božjem zagrljaju: Roditelji, pazite da se ne dogodi vašem djetetu Shane i Nicole Sifrit su 1. lipnja dobili svoju kćerkicu Marianu. Sve je bilo u redu, a onda je, samo tjedan dana nakon rođenja, Mariana postala letar...
Oženjeni muškarac poslao je zavodljivu poruku udanoj ženi: Ovakav odgovor nije očekivao! Kada je novi „prijatelj“ započeo razgovor s njom, nije vidjela ništa neobično u tome.
Dvogodišnjak čudesno spasio brata blizanca na kojeg se srušio ormar Dvogodišnji blizanci Brock i Bowdy Shoff iz Utaha bezbrižno su se igrali u svojoj sobi kada se na Brocka odjednom srušio drveni ormar.

IMAŠ KOMENTAR?