Majka je upalila mobitel svog pokojnog sina i otkrila strašnu istinu

sin samoubojstvo
Snimka zaslona: YouTube

Amy Briggs je imala dovoljno razloga biti ponosna na svog 16-godišnjeg sina Daniela, inteligentnog, pažljivog mladića koji je volio provoditi vrijeme u šumi, a u slobodno vrijeme je pomagao susjedima. Daniel je imao velike snove i planove.

Nažalost, tinejdžer si je oduzeo život …

Ovaj mladić definitivno nije odgovarao svojim vršnjacima u školi, pa su počeli ga maltretirati.

Iako na prvi pogled izgleda kao verbalno nasilje, stvari su se vremenom pogoršale i dobile dramatičan preokret, dječak je bio ismijavan, gađali su ga smećem, tukli i ponižavali.

Snimka zaslona
Snimka zaslona: YouTube

Roditelji su više puta intervenirali u školi, no situacija se nije poboljšala. Posljednja kap koja je prelila čašu bio je jedan SMS, u kome su mu doslovce napisali ”učini uslugi svijetu i ubij se”. Danjel više nije mogao podnijeti pritisak i zbog toga je izvršio samoubojstvo.

Otkriće ove tekstualne poruke na telefonu pokazalo je njegovoj majci koliko okrutno ponašanje je trpio i kako se on borio to sakriti od svih.

”Ako znate da netko trpi nasilje a ništa ne poduzimate, podjednako ste krivi kao i oni koji to čine!”, kaže Danielova majka kroz suze.

Prišla je beskućniku i ukrala mu novac: Nitko nije očekivao ono što je uslijedilo! Ovaj društveni eksperiment će vas natjerati da se zamislite kakvi smo to ljudi!
Spasio je život vjevericama, a one mu zahvaljuju na nevjerojatan način Amerikanac Jack je pronašao malenu vjevericu u dosta lošem stanju nakon pomrčine sunca i ponio je kući.
10 nepopularnih istina koje vaš sin treba čuti od vas Trebamo nastaviti iznositi samo istinu, čak i ako nije popularna, jer je u istini sloboda.

IMAŠ KOMENTAR?