Priča koja oduševljava i vraća vjeru u brak!

Ollie i Donald King iz Kentuckyja u braku su 68 godina, a i dalje su zaljubljeni jedno u drugo kao prvog dana kada su se sreli. O tome svjedoče njihovi pogledi, koje možete vidjeti kod tek zaljubljenih tinejdžera.

Kada je prošlog mjeseca njihova unuka na Facebooku objavila sliku, kojom ih je htjela iznenaditi za godišnjicu, Paige Franklin odlučila je napraviti seriju fotografija o ovom neobičnom paru. Ona ih je posjetila na farmi u Kentuckyju i uvjerila se u ljubavnu bajku koja traje tolike godine.

Donald i Oli imaju troje djece i petero unučadi, uključujući i 24-godišnju Ashley Owens, čija slika je otrkila priču o njihovoj ljubavi.

Foto: paigefranklinphotography.com
Foto: paigefranklinphotography.com

Ollie i Donald su dvije najzanimljivije duše, drago mi je što sam ih upoznala. U rujnu će biti u braku 68 godina. Oni više od 30 godina žive na farmi gdje uzgajaju goveda, sade kukuruz, soju i duhan – rekla je Paige.

Foto: paigefranklinphotography.com
Foto: paigefranklinphotography.com

Zanimljivo je da se nikada nisu razdvajali ili proveli večer jedno bez drugog, a kako kažu, za dugoročan brak zahvalnost duguju Bogu.

Foto: paigefranklinphotography.com
Foto: paigefranklinphotography.com

– Pitala sam Donalda da mi otkrije jednu stvar na koju je posebno ponosan kada je Ollie u pitanju. Pogledao me na sekundu, a zatim vratio pogled na nju i rekao: Ne postoji samo jedna stvar. Ona je nevjerojatna u kompletu – dodala je Paige.

Prišla je beskućniku i ukrala mu novac: Nitko nije očekivao ono što je uslijedilo! Ovaj društveni eksperiment će vas natjerati da se zamislite kakvi smo to ljudi!
10 nepopularnih istina koje vaš sin treba čuti od vas Trebamo nastaviti iznositi samo istinu, čak i ako nije popularna, jer je u istini sloboda.
Jesu li materijalni blagoslovi znak Božje naklonosti? Ako nas bude materijalno blagoslovio, to nije zato što smo mi zaslužili, nego je to zato što je On dobar i želi nam blagoslov.

IMAŠ KOMENTAR?