Justin Bieber je na svom Instagram profilu objavio post o novoj popularnoj Hillsong pjesmi “Not Today”.

Pop zvijezda, koja je posjećivala, molila se i slavila Boga s drugim mladim kršćanima u Hillsong Australiji je napisao: “Neka đavao zna NE DANAS! Zašto se brinuti kada možete slaviti.”

Fotografirao je svoju siluetu za vrijeme zalaska sunca na lijepom jezeru blizu mjesta na kojem je odsjeo, dok je bio u posjeti Hillsong crkvi sa svojim pastorom Carlom Lenztom. Lentz i Bieber također uživaju u golfu.

Bieber je pokazao neke plesne pokrete dok je mlada kršćanka pjevala “neka vrag zna ne danas” u kratkom odlomku nove pjesme slavljenja.

“Nema sumnje da mu je posvećenost duhovnosti pomoglo da nadvlada svoje loše putove. Njegov pastor Carl Lentz prati Justina na njegovoj turneji i za sada je uspio izbjeći naslovnice jer nije činio ništa loše na svjetskoj turnetji”, izvještava Hollywood Life.

Bieber je do skoro skrivao od javnosti svoj vjerski život, i rijetko kada je uslikan ili snimljen kako prisustvuje bogoslužjima s Lentzom i drugim bliskim kršćanskim prijateljima. Ali činjenica njegove vjere nije tajna, kao što je i dobro poznato da se borio s unutarnjim demonima dok je postajao muškarac u očima javnosti.

Koliko god neki tvrdili da je njegova vjera samo licemjerna predstava za publiku, činjenica je da se Justin Bieber, za razliku od drugih pop zvijezda, ne ustručava govoriti o vjeri u Krista.

Prišla je beskućniku i ukrala mu novac: Nitko nije očekivao ono što je uslijedilo! Ovaj društveni eksperiment će vas natjerati da se zamislite kakvi smo to ljudi!
10 nepopularnih istina koje vaš sin treba čuti od vas Trebamo nastaviti iznositi samo istinu, čak i ako nije popularna, jer je u istini sloboda.
Jesu li materijalni blagoslovi znak Božje naklonosti? Ako nas bude materijalno blagoslovio, to nije zato što smo mi zaslužili, nego je to zato što je On dobar i želi nam blagoslov.

IMAŠ KOMENTAR?