Mladi kršćanski par koji se prošli petak vjenčao poginuo je u subotu nakon što se automobilom zabio u drvo.

Austin Wesson je proglašen na mjestu mrtvim, a njegova 19-godišnja djevojka Rebekah je umrla u ponedjeljak u bolnici. Nesreća se dogodila u subotu navečer oko 18:30, kada je pronađen automobil.

Par se upoznao ranije ove godine za vrijeme misijskog rada u Južnoj Africi. Austin ju je zaprosio u travnju, a zavjete su razmijenili prošli petak.

Vjenčani mladi bračni par poginuo je dan nakon vjenčanja; Foto: Facebook
Vjenčani mladi bračni par poginuo je dan nakon vjenčanja; Foto: Facebook

Kratkoj ceremoniji vjenčanja nazočila je Rebekina majka, Rachel Bouma, koja je objavila tragičnu vijest o smrti kćeri i zeta na Facebooku.

Opisala je kako je u strašnom šoku, ali kaže da je Rebekah ”otišla mirno u zagrljaj svog ljubljenog Spasitelja”.

”Ona je s Gospodinom kojeg je toliko duboko i radosno voljela i sa svojim mužem, Austinom Wessonom, kojega je svim srcem ljubila”, napisala je na Facebooku.

Naša beba zbog ovoga više nije s nama, već je u Božjem zagrljaju: Roditelji, pazite da se ne dogodi vašem djetetu Shane i Nicole Sifrit su 1. lipnja dobili svoju kćerkicu Marianu. Sve je bilo u redu, a onda je, samo tjedan dana nakon rođenja, Mariana postala letar...
Zvijezda Beverly Hillsa se na internetu hvali sinom koji nosi haljinice Zvijezda "Beverly Hillsa 90210", Brian Austin Green (44), kaže da mu je svejedno odijevaju li se njegovi sinovi u haljine ili hlače jer je to potpuno ...
Oženjeni muškarac poslao je zavodljivu poruku udanoj ženi: Ovakav odgovor nije očekivao! Kada je novi „prijatelj“ započeo razgovor s njom, nije vidjela ništa neobično u tome.

IMAŠ KOMENTAR?