Rodio se kao ovisnik o teškim drogama, a danas mu se divi cijeli svijet

rođen kao ovisnik

Dječak po imenu Coleman rodio se dva mjeseca prije termina s malom tjelesnom težinom i ovisan o teškim drogama.

Njegova biološka majka je narkomanka, a dječaka su nakon rođenja udomili rođaci koji ga žele posvojiti i čija je ljubav i briga učinila da od slabašnog bića postane zdrav dječak koji se nimalo ne razlikuje od svojih vršnjaka.

Blaine Hamilton, čiji su roditelji u procesu posvajanja dječaka, postavila je njegove fotografije na Twitter, a njezina objava je postala viralna.

Nakon što su u svoj dom donijeli neuhranjenog slabašnog dječaka koji je rođen ovisan o drogama, obitelj Hamilton je, malo po malo, napravila čudo.

Blaine

Petnaest mjeseci ljubavi, njege i pažnje, i Colemanova snažna volja za životom od njega su napravili bebu kojoj se divi čitav svijet.

Blaineinu objavu na Twitteru podijelile su i lajkale stotine tisuća ljudi, a javili su joj se brojni ljudi koji se brinu za bebe koje su rođene u istim ili sličnim okolnostima.

Naša beba zbog ovoga više nije s nama, već je u Božjem zagrljaju: Roditelji, pazite da se ne dogodi vašem djetetu Shane i Nicole Sifrit su 1. lipnja dobili svoju kćerkicu Marianu. Sve je bilo u redu, a onda je, samo tjedan dana nakon rođenja, Mariana postala letar...
Oženjeni muškarac poslao je zavodljivu poruku udanoj ženi: Ovakav odgovor nije očekivao! Kada je novi „prijatelj“ započeo razgovor s njom, nije vidjela ništa neobično u tome.
Dvogodišnjak čudesno spasio brata blizanca na kojeg se srušio ormar Dvogodišnji blizanci Brock i Bowdy Shoff iz Utaha bezbrižno su se igrali u svojoj sobi kada se na Brocka odjednom srušio drveni ormar.

IMAŠ KOMENTAR?