RODITELJI, OPREZ! Nova smrtonosna igra se pojavila među djecom: Djevojčica (8) umrla nakon jezivog izazova!

smrtonosna igra djeca
Snimka zaslona: YouTube

Amerikom je, najviše među djecom, zavladalo novo “ludilo” a samo je pitanje dana kada će se “preseliti” i u Europu. Zove se “izazov kipuće vode”.

Radi se o tome da djeca jedni druge pozivaju na izazov u kojem se moraju polijevati kipućom vodom, ili piti vrelu vodu na slamčicu.

Ova nova pošast već je odnijela i prvu žrtvu. Krajem srpnja jedna 8-godišnjakinja s Floride umrla je četiri mjeseca pošto je popila vrelu vodu na slamčicu na izazov rođaka. Djevojčici su izgorjela usta i grlo te je pretrpjela respiratorne probleme.

Ni drugi “sudionici” nisu bolje prošli, iako su srećom ostali živi. U ponedjeljak je 11-godišnja djevojčica iz Bronxa pretrpjela teške opekline kada su joj prijatelji prolili vrelu vodu na lice dok je spavala.

Naša beba zbog ovoga više nije s nama, već je u Božjem zagrljaju: Roditelji, pazite da se ne dogodi vašem djetetu Shane i Nicole Sifrit su 1. lipnja dobili svoju kćerkicu Marianu. Sve je bilo u redu, a onda je, samo tjedan dana nakon rođenja, Mariana postala letar...
Zvijezda Beverly Hillsa se na internetu hvali sinom koji nosi haljinice Zvijezda "Beverly Hillsa 90210", Brian Austin Green (44), kaže da mu je svejedno odijevaju li se njegovi sinovi u haljine ili hlače jer je to potpuno ...
Oženjeni muškarac poslao je zavodljivu poruku udanoj ženi: Ovakav odgovor nije očekivao! Kada je novi „prijatelj“ započeo razgovor s njom, nije vidjela ništa neobično u tome.

IMAŠ KOMENTAR?