Cijeli svijet priča o mladencima iz Makedonije: Inzistirali su da im svi gosti ovo donesu na poklon!

mladenci iz Makedonije
Foto: Pixabay

Mladi makedonski par Ana i Igor Stojanovi iznenadili su uzvanike na svom vjenčanju kada su ih zamolili da im umjesto cvijeća i bombonijera koje mladenci inače dobivaju uz svadbene poklone, donesu dječje igračke i slikovnice.

Oni su sve te igračke donirali Zavodu za rehabilitaciju djece s oštećenim sluhom, govorom i glasom u Bitolju, odakle i sami dolaze.

“Prekrasan je osjećaj kad se radost i sreća podijeli s nekim drugim. Upravo zato smo ja i moj suprug Igor odlučili putem svadbenih pozivnica od naših gostiju zatražiti da nam umjesto buketa cvijeća ili bombonijera, donesu dječje igračke, bojanke, slikovnice da bismo ih mogli donirati Zavodu za rehabilitaciju djece s oštećenim sluhom, govorom i glasom u Bitolju. Moram priznati da su nas gosti ugodno iznenadili pozitivnim reakcijama i velikim brojem igračaka koje su donijeli za djecu kojima smo ih kasnije poklonili. Radost i osmijesi na njihovim licima ispunili su naša srca, a taj osjećaj se ne može riječima opisati. Želja nam je da ova naša gesta bude poticaj svim drugima koji planiraju stupiti u brak da učine nešto slično i pomognu onima kojima je pomoć neophodna jer uvijek je pravo vrijeme da se učini nešto dobro i humano”, izjavila je Ana za Bitolski vesnik.

Djeca i zaposlenici Zavoda nisu krili oduševljenje poklonima koje su dobili od novopečenih mladenaca i njihovih gostiju. “Ove dječje rekvizite koriste sva djeca u Zavodu, a najviše ona koja imaju veća oštećenja govora i glasa”, izjavila je direktorica Zavoda Aneta Đorđievska.

Prišla je beskućniku i ukrala mu novac: Nitko nije očekivao ono što je uslijedilo! Ovaj društveni eksperiment će vas natjerati da se zamislite kakvi smo to ljudi!
10 nepopularnih istina koje vaš sin treba čuti od vas Trebamo nastaviti iznositi samo istinu, čak i ako nije popularna, jer je u istini sloboda.
Jesu li materijalni blagoslovi znak Božje naklonosti? Ako nas bude materijalno blagoslovio, to nije zato što smo mi zaslužili, nego je to zato što je On dobar i želi nam blagoslov.

IMAŠ KOMENTAR?