Jim Caviezel glumi u novom biblijskom filmu koji će vas oduševiti

Jim Caviezel biblijski film
Foto: Book.hr

Nakon što je uprizorio Isusa u Gibsonovoj Pasiji, glumac Jim Cavizel oduševljava s novim biblijskim filmom. U novom filmu se primio uloge evanđeliste Luke.

James Faulkner, Jim Caviezel, Olivier Martinez, Joanne Whalley i John Lynch glumci su u povijesnoj drami „Pavao, Kristov apostol“, a snimanje počinje na Malti, prenosi portal Variety.

Film „Pavao, Kristov apostol“ je proizveo Sony Pictures putem svoje produkcijske kuće Affirm Films koja je bazirana na vjerskoj tematici. Film je, prema vlastitom scenariju, režirao Andrew Hyatt („Full of Grace“). Producenti filma su David Zelon („Soul Surfer“) i T. J. Berden („Full of Grace“).

Priča prati Pavla (kojeg glumi Faulkner) kako od najozloglašenijeg progonitelja kršćana postaje najutjecajniji apostol Isusa Krista. Film će slijediti njegove posljednje dane kada čeka odluku o smaknuću koju treba donijeti car Neron u Rimu pod budnim okom Mauricija, ambicioznog prefekta zatvora Mamertine, koji pokušava shvatiti kako taj starac može predstavljati toliku prijetnju.

Martinez glumi u ulozi prefekta. Kako mu ostaje sve manje dana, Pavao radi iz zatvora kako bi usavršio Evanđelje Isusa Krista i potakao njegove sljedbenike da čvrsto stanu na stranu svoje vjere protiv rimskih progona.

Osim Isusa, nitko nije igrao tako važnu ulogu u rastu rane crkve nego apostol Pavao“, izjavio: je izvršni potpredsjednik tvrtke Affirm Films, Rich Peluso. „Napisao je velik dio Novog zavjeta te je proputovao više od 10.000 km pješice kako bi propovijedao Evanđelje po Isusu Kristu.“

Zaposlenica na aerodromu je imala loš osjećaj kada su joj dvije tinejdžerice predale jednosmjerne karte, a onda je saznala koga su upoznale na Instagramu Njihova je karta prvog razreda kupljena preko nečije lažne kartice, što je samo pojačalo dojam da se događa nešto vrlo sumnjivo.
Židovi i muslimani šokirani: Island planira zabraniti obrezivanje dječaka! Nacrt zakona predviđa šestogodišnji zatvor za osobe kojima se dokaže da su odstranile i najmanji dio spolnog organa.
Katoličke župe u Austriji nudile blagoslove homoseksualnim parovima za Valentinovo „Bog je ljubav. Ne može biti nikakvih zapreka,“ tvrdi Irmgard Lehner, župna pomoćnica u crkvi Sv. Franje u Welsu, objašnjavajući zašto su istospolni p...
Švedsku crkvu je napustilo milijun vjernika, a poglavarka hvali islam: “Muhamed je uzor za pravdu, mir i lijepo ponašanje” ''Muhamed je i danas uzor i inspiracija za pravdu, mir i lijepo ponašanje milijuna ljudi u svijetu”, tvrdi nadbiskupica Jackelen.

IMAŠ KOMENTAR?